Michał96 Napisano 5 Października 2014 Share Napisano 5 Października 2014 Hej, w międzyczasie ukończyłem jeszcze taką pracę, jest to samobieżne działo polowe s-51 z potężnym działem kalibru 203 mm. Producentem zestawu jest firma trumpeter, skala oczywiście 1:35. Zestawowa lufa została zastąpiona toczoną lufą firmy aber. Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Października 2014 Share Napisano 5 Października 2014 Podoba mi się. O zdjęciach już pisałem w innym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 6 Października 2014 Share Napisano 6 Października 2014 Fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondibakugan Napisano 6 Października 2014 Share Napisano 6 Października 2014 Superowy model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 6 Października 2014 Share Napisano 6 Października 2014 Bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 7 Października 2014 Share Napisano 7 Października 2014 Fajnie zrobiony ten dziwolong Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 8 Października 2014 Share Napisano 8 Października 2014 Ładny model i ie przesadzony z brudzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi