SnaQ Napisano 30 Października 2014 Share Napisano 30 Października 2014 Czy mi się wydaje, czy pierwszy kolor kamuflażu położyłeś po przyklejeniu wałeczków? A potem jeszcze drugi kolor przy wciąż tych samych wałkach blutacka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marin Napisano 30 Października 2014 Share Napisano 30 Października 2014 SnaQ nie strasz nawet chłopaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripper1 Napisano 30 Października 2014 Autor Share Napisano 30 Października 2014 Czy mi się wydaje, czy pierwszy kolor kamuflażu położyłeś po przyklejeniu wałeczków? A potem jeszcze drugi kolor przy wciąż tych samych wałkach blutacka? Jasne a pod wałeczkami położę trzeci kolorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripper1 Napisano 30 Października 2014 Autor Share Napisano 30 Października 2014 Dzięki RAV za zwrócenie uwagi, to się da jeszcze trochę skorygować ( na pewno numer samolotu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripper1 Napisano 31 Października 2014 Autor Share Napisano 31 Października 2014 zakończony pierwszy etap malowania. Lakier położony, model czeka na kalki Nie wiem czy przypadkiem nie za bardzo zmatowiłem kolory ale patrząc na zdjęcia i film prezentujący tego Mustanga, wykazuje on znaczny stan zużycia i widać, że obsługa naziemna nie za bardzo przykładała się do utrzymania go w czystości. A tak nawiasem mówiąc, zauważyliście że na filmie prezentującym Mustanga Horbaczewskiego lewy bok to maszyna PK G a prawy PK A ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripper1 Napisano 13 Listopada 2014 Autor Share Napisano 13 Listopada 2014 Po ciężkich bojach można zaryzykować stwierdzenie, że model jest gotowy. Chętnych zapraszam do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marin Napisano 13 Listopada 2014 Share Napisano 13 Listopada 2014 My tu pitu pitu a ty go na gotowo zrobiłeś. Nieźle wygląda na tej focie.Pędzę na galerię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi