Ipkinss Napisano 20 Października 2014 Share Napisano 20 Października 2014 Cześć! Niestety znowu dopadła mnie przerwa modelarska, ale w końcu obrobiłem się ze wszystkim na tyle, że mogłem znowu siąść do warsztatu i zacząć kończyć to, co zostało dawno zaczęte. Na pierwszy ogień poszedł nietypowy w moim przypadku model, bo jak wiecie głównie pokazuję polskie tematy Od czasu do czasu lubię jednak skleić coś z tematyki US Navy i stąd właśnie do Helldivera doleciał Hellcat Model powstał z wyprasek Edurada (weekend edition) całkowicie prosto z pudła. Był to dla mnie świetny poligon doświadczalny dla różnych technik malarskich, o których czytałem do tej pory tylko na forach i w prasie, natomiast jeszcze ich nie próbowałem. Hellcat był do tych celów idealnym zestawem. Ponadto starałem się popracować także nad jakością zdjęć. Pozdrowienia Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiloss Napisano 21 Października 2014 Share Napisano 21 Października 2014 Piękne modele Daleko moim do nich pod względem warsztatu Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uri9 Napisano 31 Października 2014 Share Napisano 31 Października 2014 BARDZO ŁADNE MODELE,CHYBA TEŻ ZROBIĘ SOBIE HELKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uri9 Napisano 31 Października 2014 Share Napisano 31 Października 2014 JAKIMI FARBAMI MALOWAŁEŚ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 1 Listopada 2014 Share Napisano 1 Listopada 2014 Bardzo fajny, a jak składalność tego zestawu? _________________________________________________________________________________________ Na warsztacie: Lancaster MkI - Revell + lufy - Aires + kalka Techmod 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 2 Listopada 2014 Autor Share Napisano 2 Listopada 2014 Hej! Malowałem farbami Gunze Hobby Color serii C. Kolego mig składalność jest na bardzo przyzwoitym poziomie, nie zanotowałem żadnych znaczących problemów. Bardzo fajnie pasuje oszklenie kabiny i jest zestawowo bardzo przejrzyste. Pozdrowienia Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 2 Listopada 2014 Share Napisano 2 Listopada 2014 Takie prace to mogą się podobać......fajne ze smakiem zrobione modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi