Marcin94 Napisano 30 Października 2014 Share Napisano 30 Października 2014 Witam Mam pytanie?? Czy to jest możliwe że malowany aerografem lakier bezbarwny może zmyć wash??Bo ja kiedy nakładałem wash i następnie pomalowałem bezbarwnym i mam wrazenie ze lakier mi go trochę zmył Proszę o pomoc (ps.proszę o mądre i pomocne odpowiedzi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arnoxus Napisano 30 Października 2014 Share Napisano 30 Października 2014 Moim zdaniem po pomalowaniu modelu kolorem bazowym, nałożeniu kalek powinieneś położyć warstwę zabezpieczenia. Może być lakier, ja proponuje Sidolux do PCV. Dopiero potem kombinuj z washem i brudzingiem i na koniec ewentualnie połóż lakier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin94 Napisano 31 Października 2014 Autor Share Napisano 31 Października 2014 W porządku dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 31 Października 2014 Share Napisano 31 Października 2014 To żeśta chłopaki sie dogadali. Czy to jest możliwe że malowany aerografem lakier bezbarwny może zmyć wash Może w momencie kiedy wash olejny lakierujesz lakierem olejnym, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin94 Napisano 31 Października 2014 Autor Share Napisano 31 Października 2014 Lakier to Pactra a wash to "tamiya wathering master" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi