slawekmalysek Napisano 4 Listopada 2014 Share Napisano 4 Listopada 2014 Witam Mam przyjemność zaprezentować najpiekniejszy czołg schyłku IIWŚ. Czołg od którego wszystko się zaczęło i którego sylwetka miała wpływ na czołgi budowane do dzisiaj. Zbudowałem wczesną wersję, zgodność z oryginałem oceniam na 85-90%, dodam że tak właściwie wszystkie IS-y prezentowane na znanych portalach są tylko w części poprawne i zostały zbudowane z błędami producenta które udało mi się jak sądzę w miarę poprawić Tytułowy pojazd jest bardzo słabo obfotografowany(3 fotki oraz krótki film z parady w Berlinie) co znacznie utrudniało warsztat i nie będę ukrywał że znaczną część czasu pochłonęła analiza jakże skąpej dokumentacji dobra koniec przynudzania fotki pozdr Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Listopada 2014 Share Napisano 4 Listopada 2014 Świetny, maluj go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregor szc Napisano 4 Listopada 2014 Share Napisano 4 Listopada 2014 Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 4 Listopada 2014 Share Napisano 4 Listopada 2014 no proszę...a jeden z dwóch stoi w Warszawie....trochę zdjęć też mam tego egzemplarza....szkoda ,że wcześniej nie wiedziałem ,że moglyby się sprzydać.... jakie malowanie? polskie jedno z trzech czy oryginał? bo w tytule tylko IS-3.....troszkę nie rozumiem opisu o skąpej dokumentacji i zdjęciach... jest wydanie monografii Militarii chyba o IS-3 zdjęć też jest sporo.....chyba ,że ma to być jakiś konkretny egzemplarz czego nie wywnioskowałem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 4 Listopada 2014 Autor Share Napisano 4 Listopada 2014 no proszę...a jeden z dwóch stoi w Warszawie....trochę zdjęć też mam tego egzemplarza....szkoda ,że wcześniej nie wiedziałem ,że moglyby się sprzydać.... jakie malowanie? polskie jedno z trzech czy oryginał? bo w tytule tylko IS-3.....troszkę nie rozumiem opisu o skąpej dokumentacji i zdjęciach... jest wydanie monografii Militarii chyba o IS-3 zdjęć też jest sporo.....chyba ,że ma to być jakiś konkretny egzemplarz czego nie wywnioskowałem.... i tutaj się mylisz wczesna produkcja jak pisałem a to co stoi w muzeum to już całkiem inna para kaloszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni44 Napisano 5 Listopada 2014 Share Napisano 5 Listopada 2014 :hej ,dawaj dalej Saławek maluj bydlaka . jak tam nóżka wyprostowała się ? pozdrawiam arni44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 5 Listopada 2014 Share Napisano 5 Listopada 2014 no proszę...a jeden z dwóch stoi w Warszawie....trochę zdjęć też mam tego egzemplarza....szkoda ,że wcześniej nie wiedziałem ,że moglyby się sprzydać.... jakie malowanie? polskie jedno z trzech czy oryginał? bo w tytule tylko IS-3.....troszkę nie rozumiem opisu o skąpej dokumentacji i zdjęciach... jest wydanie monografii Militarii chyba o IS-3 zdjęć też jest sporo.....chyba ,że ma to być jakiś konkretny egzemplarz czego nie wywnioskowałem.... i tutaj się mylisz wczesna produkcja jak pisałem a to co stoi w muzeum to już całkiem inna para kaloszy no chyba ,że tak : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 5 Listopada 2014 Autor Share Napisano 5 Listopada 2014 :hej ,dawaj dalej Saławek maluj bydlaka .jak tam nóżka wyprostowała się ? pozdrawiam arni44 Arku nóżka się zgina max.75 stopni postaram się go szybko zmalować ale muszę dopieścić JT pozdr Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 22 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2014 podziękował i wesołych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi