Brunon Napisano 7 Listopada 2014 Share Napisano 7 Listopada 2014 Witam Chciałem pokazać swój pierwszy wykonany model, no może nie pierwszy bo wcześniej skleiłem "połowę" ciężarówki i stwierdziłem, że jednak to nie moje klimaty. Zainspirowany kanałem na pewnym serwisie internetowym chciałem skleić model choć trochę podobny do tam prezentowanego. Więc zabrałem się do pracy i powstało coś takiego własnie. Przepraszam za jakość i wykonanie zdjęć ale chwilowo nie mam odpowiedniego sprzętu do fotek No i nie wiem czy będzie je widać bo pewnie coś namieszałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 7 Listopada 2014 Share Napisano 7 Listopada 2014 Jest tak piękny, jak zdjęcie stuletniej nagiej babci na okładce Playboya. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macmod.84 Napisano 7 Listopada 2014 Share Napisano 7 Listopada 2014 "Marak" wyjąłeś mi to z ust niestety... mam takiego, miałem robić "złomka" ale już mi przeszło trzeba będzie zmienić koncepcję i zrobić jako odrestaurowany i może po lekkim tuningu... jedyne co na zdjęciach fajnie wyszło to te przerdzewienia na wylot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwierzak-fuzzy Napisano 10 Listopada 2014 Share Napisano 10 Listopada 2014 a gdzie zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwierzak-fuzzy Napisano 11 Listopada 2014 Share Napisano 11 Listopada 2014 super wygląda - fajny model gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 16 Listopada 2014 Share Napisano 16 Listopada 2014 Jakoś takoś mi się to podoba. Na miasto byś nie wyjechał. Zaraz by ci dowód zabrali :P Jak dla mnie trochę za dużo tych zniszczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 16 Listopada 2014 Share Napisano 16 Listopada 2014 Bardzo mi się podobają wgniecenia i kable "na wierzchu" we wnętrzu. Liny i deski na bagażniku pierwsza klasa, kuferek też spoko. To jest ładne na swój sposób, ja doceniam wkład pracy, mi się nawet podoba, aczkolwiek sam bym czegoś takiego nie zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi