abir24 Napisano 27 Listopada 2014 Share Napisano 27 Listopada 2014 Witam wszystkich, mały warsztacik relaksacyjny Modelu ani zawartości pudelka nie będę przedstawiał to można znaleźć w necie. Model - wypraski bez większego zarzutu no może troszkę skrzydła są wygięte. Puki co to troszkę szpachlowania w kadłubie/wypychacze/ ale tylko to co będzie widoczne i pierwsze wycinanki i malowanki.Pod nóż poszło działko MG 151 i w kolejce karabin masz.MG 131 Pierwsze kolory kabiny,ładowni itp. Musze zmienić aparat, fotki z telefonu Mile widziane wszelkie uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 28 Listopada 2014 Share Napisano 28 Listopada 2014 To trzeba zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 30 Listopada 2014 Autor Share Napisano 30 Listopada 2014 Tak na surowo wygląda wymiana MG151 Teraz kolej na MG 131 zastanawiam się czy to zrobić Obecnie zabawa przy silnikach ale jeszcze nie na fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 8 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2014 Tak to wyglada po wymianie lufek Teraz skrzydla/bananki/ Nastepny etap to silniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 11 Grudnia 2014 Share Napisano 11 Grudnia 2014 Model zacny i kolosalny (gabarytowo). U mnie niestety zalega już sporo czasu w szafie bo nie dorobiłem się jeszcze aerografu z osprzętem a malowanie go pędzelkami to jak napełniać worki z piaskiem łyżką do herbaty Mam pytanie - lufki sam robiłeś czy to z jakiegoś dodatku? Pytam bo z tego co się orientuje to mimo że model dość stary to nie wyszły do niego żadne blaszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 12 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2014 (edytowane) Gabarytowo jest sporawy i ładnie spasowany. Z dodatków, lufki Master końcówki luf MG131 i Master lufy działka MG151/20 Pozostałe dodatki Eduard 72417 przewody silnika i Ed 72416 anteny, wózek z CMK.Ja tez nic nie znalazłem więcej do tej maszyny. Edytowane 12 Grudnia 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 12 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2014 Gabarytowo jest sporawy i ładnie spasowany. Z dodatków, lufki Master końcówki luf MG131 i Master lufy działka MG151/20 Pozostałe dodatki Eduard 72417 przewody silnika i Ed 72416 anteny, wozek z CMK. Ja tez nic nie znalazłem więcej do tej maszyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 12 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2014 Zdublowałem wpis do usunięcia SORKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 16 Grudnia 2014 Share Napisano 16 Grudnia 2014 ...Eduard 72417 przewody silnika To robisz z otwartą komorą silnika jak na instrukcji? A tych antenach to nie wiedziałem - muszę się rozejrzeć - najwyżej będą leżały i czekały PS: Jakbyś bawił się z dopieszczaniem kabiny i reszty bebechów to mam sporo fotek w tym temacie więc jakby co pisz na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 18 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2014 ...Eduard 72417 przewody silnika To robisz z otwartą komorą silnika jak na instrukcji? Taki jest plan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 28 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2015 Witam po małej przerwie, koniec świętowania Skrzydła udało się zlepić,teraz "tylko" troszkę szpachli. Na stół poszły silniki pierwszy kolor położony/50%/ teraz blaszki,sido... mały brudek i już. Troszkę to idzie powoli ale w tym samym czasie powstaje FW 200C CONDOR wszystko szykowane pod ten sam kolor, mniej mycia aerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 29 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2015 Małe pytanko, jakim kolorem pomalować blaszki w silniku. /czarny?/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi