Marcin M. Napisano 4 Grudnia 2014 Share Napisano 4 Grudnia 2014 Witajcie! Relaksacyjny model, choć parę padło, zwłaszcza przy obróbce części, lubiły się łamać, bo plastik dziwnie twardy i kruchy; niektóre wyglądały na manufakturę, przesunięcia formy itp. Przednie koła są jakie są. Zadowolony i tak z niego jestem, mogłem poćwiczyć malowanie, CM, brudzenie, łoszowanie... Malowany pactrami. Zrobiony na prezent. Pozdrawiam, Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordrene Napisano 4 Grudnia 2014 Share Napisano 4 Grudnia 2014 A tytuł to po jakiemu??? Marcin musisz bardziej uważać w szkole!!! Do tego z mojego miasta, normalnie wstyd!!! Sam model i podstawka bardzo fajny ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 4 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2014 Prezentacyjny, bo on na prezent jest, dla wujka żony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Grudnia 2014 Share Napisano 4 Grudnia 2014 Fajny model, tylko jak to tak - bez warsztatu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 4 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2014 Ano tak, zapomniałem wspomnieć, akurat go zrobiłem, jak mi płyta główna w kompie padła i miałem półtora tydnia wolnego od zjadacza czasu, a prezent z okazji Andrzejek. Model prosty w budowie, przesunięcia form, plastik dziwny, twardokruchy, spasowanie raz dobre, raz beznadziejne. Ale miło wyglądać będzie na półeczce, mam nadzieję. Tak dla informacji, podstawka to ramka ze sklepu za 5 zł, wypełniona brązową fugą pozostałą z remontu zmieszaną z herbatą ekspresową i ziołową. Ciemna - zmieszana z wodą. Jasna - klejona na wikol i posypana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 5 Grudnia 2014 Share Napisano 5 Grudnia 2014 Calosc fajnie sie prezentuje. Jedna uwaga jaka mi sie nasunela to za czyste felgi do reszty pojazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 7 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2014 Marcin1970, dziękuję za zwrócenie uwagi, faktycznie były za zielone. Dodałem brązowego washa (może zdjęcia nie oddają tego w pełni) oraz tabliczkę. Tak już zostanie, jutro jedzie do nowego właściciela: Pozdrawiam, Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszskc21 Napisano 10 Grudnia 2014 Share Napisano 10 Grudnia 2014 bardzo fajny modelik:) a Tą tabliczkę to gdzie kupiłeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 10 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2014 bardzo fajny modelik:) a Tą tabliczkę to gdzie kupiłeś?? Dzięki, miło mi, że się podoba. Tabliczka od grawera, laminat, koszt ok. 1 PLN/cm2, z dowolnym tekstem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszskc21 Napisano 11 Grudnia 2014 Share Napisano 11 Grudnia 2014 a tą płachtę na pace jak zrobiłeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 11 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2014 Chusteczka higieniczna nasączona wikolem z wodą i pomalowana, proste i przyjemne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszskc21 Napisano 16 Grudnia 2014 Share Napisano 16 Grudnia 2014 Dzięki wielkie Marcin za odpowiedź jak to człowiek wszystkiego się może nauczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi