kjp_a_man Napisano 15 Grudnia 2014 Share Napisano 15 Grudnia 2014 Jestem przekonany, że problem nie leży w obsłudze sklepu exito, a w zachowaniach mirona82, który z tego co rozumiem z prywatnej korespondencji, w sklepie zachował się równie arogancko jak tu na forum, lub znacznie bardziej. Dlatego też ja nie zamierzam więcej wspierać go moim doświadczeniem i moim czasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 15 Grudnia 2014 Share Napisano 15 Grudnia 2014 Czyli według Twojego toku rozumowania, można wejść nasrać na środek sklepu , a sprzedawca - przepraszam cytuję "wytresowana małpka" ma doskoczyć podając papier i sprzątając gówno? Zmiłuj się....Bez względu na to jakie mamy czasy szacunek i zrozumienie dla czasu, sytuacji itp obowiązuje zarówno kupującego jak i sprzedawcę. Z drugim zdaniem zgadzam się jak najbardziej. Na pierwsze (co prawda nic nie pisałem o sraniu..), odpowiem tak. Mój syn ma sklep motoryzacyjny. Co tydzień zdarzają się takie zachowania klientów, że zwykłe nasranie to byłoby przy tym "pikuś". Ostatnie. Gościu kupuje olej i prosi o dolanie do silnika. Syn, że on tego nie robi. Gościu, to ja nie biorę tego oleju i jadę gdzie indziej. Syn więc dolewa. Potem zamyka maskę w najbardziej prawidłowy sposób, czyli puszczając ją z niewielkiej wysokości. Gościu z mordą, że mu auto chce rozwalić i zaraz pokazuje, że nie pali się jedna lampa, a przed puszczeniem maski była OK. Syn ma założyć mu dobrą żarówkę. OK. Bierze żarówkę. Otwiera maskę. Wyciąga oprawkę i pokazuje gościowi. Oprawka jest pusta. Nie ma żarówki, a podobno się świeciła. Ale wracając do tematu, to obojętnie co się zdarzy, przegrywa zawsze sprzedawca bo traci klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DelPustaco Napisano 18 Grudnia 2014 Share Napisano 18 Grudnia 2014 W sumie całkiem ciekawy temat się zrobił proszę kontynuować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi