simrider Napisano 9 Grudnia 2014 Share Napisano 9 Grudnia 2014 Witam, Parę dni temu zabrałem sie za Merkave z Menga z blaszkami Eduards i metalowymi gąskami Spade Ace . Do tej pory zrobiłem kadłub z powłoka anty poślizgową. Nie wyszła mi ta powłoka za gruba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 9 Grudnia 2014 Share Napisano 9 Grudnia 2014 Fakt, wygląda trochę grubo... a czym robiona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 9 Grudnia 2014 Share Napisano 9 Grudnia 2014 Stanowczo za gruba, i z tego co widzę, zawiodło maskowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 10 Grudnia 2014 Share Napisano 10 Grudnia 2014 Podpisuje się pod Bartkiem. Pedzel, zmywacz Wamodu i do dzieła. Potem postudiuj maskowanie i zrób jeszcze raz antyslipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simrider Napisano 10 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2014 Robiłem to za pomocą lakieru do włosów i piasku dla szynszyli, średnio teraz mam pomysł jak położyć cieńsza warstwę Zmywacz wamodu usunie surfacera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 10 Grudnia 2014 Share Napisano 10 Grudnia 2014 Powinien usunąć. Piasek jest za gruby. Weź sodę oczyszczoną. Załóż na sitko kuchenne pończochę i przez to syp. Tzn najpierw maskowanie, potem lakier i potem soda przez sitko. Nie za gruba warstwa. Jak zobaczysz już białe kryształki sody, to znaczy że jest za grub0o. One się muszą wtopić w lakier i pozostać jakby przeźroczyste (mokre) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simrider Napisano 15 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2014 Piasek usunąłem, spróbowałem z soda, ale wydaje mi się, że teraz jest odrobinę za drobne. Co sadzicie ? Gąski Spade Ace złożyłem w jakieś 4 godziny, drucik jest tak dopasowany, że nawet CA nie trzeba używać, żeby nie wypadały .Ile ogniw powinny mieć? Jak jest po angielsku ogniwo gąsienicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 15 Grudnia 2014 Share Napisano 15 Grudnia 2014 Teraz jest ok. Zobaczysz po malowaniu. Ogniw nie wiem ile powinno być. Na oko zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Grudnia 2014 Share Napisano 15 Grudnia 2014 Gąsienice po angielsku to TRACKS. Widzę że Meng dał w tym modelu gumisie, wystarczy policzyć ile ogniwek wchodzi na jedną gąskę i sprawa załatwiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simrider Napisano 15 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2014 Gąsienice po angielsku to TRACKS. Widzę że Meng dał w tym modelu gumisie, wystarczy policzyć ile ogniwek wchodzi na jedną gąskę i sprawa załatwiona To akurat wiem , ale jak jest ogniwo:) Porównywałem sobie długość z gumowymi i jakoś tak o pół gąski się rożni. Wieczorem wypróbuje pomysł z forum z moczeniem w domestosie i ocćie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 15 Grudnia 2014 Share Napisano 15 Grudnia 2014 ale jak jest ogniwo Track link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simrider Napisano 13 Lutego 2015 Autor Share Napisano 13 Lutego 2015 Liczyłem na lepszy efekt , ale z braku czasu i zdolności do elementów PE nie osiągnąłem tego co chciałem, może malowaniem nadrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi