maniekx6 Napisano 9 Grudnia 2014 Share Napisano 9 Grudnia 2014 Witam Prezentuje Swój nowy zakup na długie zimowe wieczory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashato Napisano 11 Grudnia 2014 Share Napisano 11 Grudnia 2014 Czekam na aktualizacje, bo sam mam w planach zakup tego modelu! Będzie jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian B. Napisano 11 Grudnia 2014 Share Napisano 11 Grudnia 2014 Bedzie klasyczny JDM czy może jakiś driftowóz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 11 Grudnia 2014 Share Napisano 11 Grudnia 2014 Możesz coś więcej napisać o blaszkach pokazanych na fotkach ? Dopisane: Już sobie sprawdziłem To miło ze strony producenta, że dał takie fajne dodatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 11 Grudnia 2014 Share Napisano 11 Grudnia 2014 Tez jestem zgrzany na to auto jak reksio na szynke Fajnie, ze ktos przetrze szlak. Kibicuje --- pisze z telefonu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 11 Grudnia 2014 Share Napisano 11 Grudnia 2014 Mój ulubiony skyline . Będę bardzo często zaglądał do tematu. Może coś takiego ala f&f 5 (ten co w ameryce południowej są, pojawia on się tam na początku filmu, czarny, klasyczny zabójca )? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 14 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2014 A więc tak model będzie robiony bez szaleństw ; coś na taki wzór ale bez klatki w środku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 21 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2014 Przedstawiam swoje wypociny . zawieszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 22 Grudnia 2014 Share Napisano 22 Grudnia 2014 Mógłbyś foty wklejać na forum , żeby od razu tutaj się pokazywały? Lepiej by się oglądało , jak kliknę w miniaturę to w powiększeniu zdjęcie się otwiera =/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 3 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2015 Moje ostatnbie wykonanae prace przy modelu [imghttp://i.imgur.com/FRLwr9r.jpg?1][/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hemi303 Napisano 4 Stycznia 2015 Share Napisano 4 Stycznia 2015 Fajny model i jak na chwile obecną naprawdę niekiepsko się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 4 Stycznia 2015 Share Napisano 4 Stycznia 2015 Fajny grill mi się bardzo podoba. Mam pytanie, jak uzyskałeś taką ładna powierzchnie jak na 1 zdjęciu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 4 Stycznia 2015 Share Napisano 4 Stycznia 2015 Siadam i kibicuje bo tez mam chrapke na to auto Fajnie ,ze teraz foty sa od razu na forum, lepiej sie oglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 4 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2015 Dzięki że sie podoba model pomalowany jest farba tamiya X-31 aerografem a gril farba vallejo 70.950 / 169 po pomalowaniu wytarłem go papierem aby zetrzeć nadmiar farby i wyszedł taki efekt . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashato Napisano 4 Stycznia 2015 Share Napisano 4 Stycznia 2015 Fajnie to wszystko wygląda i kolorek pasuje, tylko czemu wiatrak jest biały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 4 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2015 Co do wiatraka tak było w instrukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashato Napisano 4 Stycznia 2015 Share Napisano 4 Stycznia 2015 Serio? o.O Ja bym go dał w czarny mat/półmat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 4 Stycznia 2015 Share Napisano 4 Stycznia 2015 Faktycznie od razu rzuca się w oczy ze nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 12 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2015 prezentacja zdjęć z pracy nad modelem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 31 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2015 Dalsze prace nad modelem ale boczne malowanie ramek idzie do poprawy . A tak się prezentuje tył modelu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 31 Stycznia 2015 Share Napisano 31 Stycznia 2015 Ten tył... Co to za clar na lampach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 31 Stycznia 2015 Share Napisano 31 Stycznia 2015 (edytowane) Boczne ramki zamaskowałeś taśmą tamiya czy inną? Przed lakierem błyszczącym czy po? Pytam bo jak ja zamaskowałem w ferrari do malowania uszczelek to po zabiegu i ściągnięciu taśmy zostały ślady kleju . Edytowane 31 Stycznia 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 31 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2015 Tamiya x-27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 31 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2015 co do malowania ramek najpierw pomalowałem całą budę potem taśme malarską nakleiłem obrtsoawłem kontur wyciołem nożykiem i pomalowałem na czarny mat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 31 Stycznia 2015 Share Napisano 31 Stycznia 2015 Ale malowałeś pędzelkiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi