bttka Napisano 24 Grudnia 2014 Share Napisano 24 Grudnia 2014 witam a to kolejny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 24 Grudnia 2014 Share Napisano 24 Grudnia 2014 Nom nom ładny. Czy to ftf? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 25 Grudnia 2014 Share Napisano 25 Grudnia 2014 Zbyt rozcieńczona farba nie pokryła wszytkich elementów. Brak bandaży na kołach. Rozumiem, że jeden z początkujących modelarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bttka Napisano 25 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2014 może wydawać się że nie pokryła,chciałem zrobić zabrudzenia,położyłem 3 warstwy farbek,a na koniec leciutko ciemnym szarym chciałem zrobić zabrudzenie,jakiś brud błoto dlatego tak to wygląda,stale szukam poradników i się uczę. czołg z gazetki wrzesień 1039 więc nie było problemu ze sklejaniem,mam jeszcze do pomalowania tiger I w skali 1/72 ale nie spiesze się wole spokojnie pracować i się uczyć. pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bttka Napisano 25 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2014 po poprawkach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 25 Grudnia 2014 Share Napisano 25 Grudnia 2014 Zdjęcie trochę kiepskiej jakości ale wydaje mi się że te bandaże jeszcze do poprawienia - cieniutkim pędzelkiem - bo farba pościekała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viehu Napisano 28 Grudnia 2014 Share Napisano 28 Grudnia 2014 Nom nom ładny. Czy to ftf? Możesz napisać co jest ładnego w tym modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 29 Grudnia 2014 Share Napisano 29 Grudnia 2014 Możesz napisać co jest ładnego w tym modelu? A choć by to że adept modelarstwa złożył i pomalował model. Czy kolega zawsze był mądry, a jego pierwsze modele zdobywały nagrody na międzynarodowych festiwalach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 29 Grudnia 2014 Share Napisano 29 Grudnia 2014 Nom nom ładny. Czy to ftf? Możesz napisać co jest ładnego w tym modelu? No to że "świeży" modelarz skleił i pomalował model. Pierwsze modele zawsze są takie nieudane. I Ty tesz nie byłeś na samym początku miszczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viehu Napisano 6 Stycznia 2015 Share Napisano 6 Stycznia 2015 To, że jest sklejony i pomalowany nie oznacza, że jest ładny. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 6 Stycznia 2015 Share Napisano 6 Stycznia 2015 Co to za firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bttka Napisano 6 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2015 z gazetki wrzesień 1939 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi