Stojkovic Napisano 25 Grudnia 2014 Napisano 25 Grudnia 2014 Zbyt rozcieńczona farba nie pokryła wszytkich elementów. Brak bandaży na kołach. Rozumiem, że jeden z początkujących modelarzy? Cytuj
bttka Napisano 25 Grudnia 2014 Autor Napisano 25 Grudnia 2014 może wydawać się że nie pokryła,chciałem zrobić zabrudzenia,położyłem 3 warstwy farbek,a na koniec leciutko ciemnym szarym chciałem zrobić zabrudzenie,jakiś brud błoto dlatego tak to wygląda,stale szukam poradników i się uczę. czołg z gazetki wrzesień 1039 więc nie było problemu ze sklejaniem,mam jeszcze do pomalowania tiger I w skali 1/72 ale nie spiesze się wole spokojnie pracować i się uczyć. pozdrawiam:) Cytuj
M.A.V. Napisano 25 Grudnia 2014 Napisano 25 Grudnia 2014 Zdjęcie trochę kiepskiej jakości ale wydaje mi się że te bandaże jeszcze do poprawienia - cieniutkim pędzelkiem - bo farba pościekała Cytuj
Viehu Napisano 28 Grudnia 2014 Napisano 28 Grudnia 2014 Nom nom ładny. Czy to ftf? Możesz napisać co jest ładnego w tym modelu? Cytuj
gumowy01 Napisano 29 Grudnia 2014 Napisano 29 Grudnia 2014 Możesz napisać co jest ładnego w tym modelu? A choć by to że adept modelarstwa złożył i pomalował model. Czy kolega zawsze był mądry, a jego pierwsze modele zdobywały nagrody na międzynarodowych festiwalach? Cytuj
Polski_Czołgista Napisano 29 Grudnia 2014 Napisano 29 Grudnia 2014 Nom nom ładny. Czy to ftf? Możesz napisać co jest ładnego w tym modelu? No to że "świeży" modelarz skleił i pomalował model. Pierwsze modele zawsze są takie nieudane. I Ty tesz nie byłeś na samym początku miszczem Cytuj
Viehu Napisano 6 Stycznia 2015 Napisano 6 Stycznia 2015 To, że jest sklejony i pomalowany nie oznacza, że jest ładny. ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi