micmal Napisano 28 Grudnia 2014 Share Napisano 28 Grudnia 2014 Tamka XF-62, do rozjaśnień XF-55 deck tan lub buff. Maluję różnymi innymi wynalazkami, ale to jest, jak dla mnie, najlepsza kombinacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 28 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2014 Tamka XF-62, do rozjaśnień XF-55 deck tan lub buff. Maluję różnymi innymi wynalazkami, ale to jest, jak dla mnie, najlepsza kombinacja. Rozjaśnienia to dodam białej farbki trochę. Model Master 1711 Olive Drab. Dzięki Wam panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milke Napisano 6 Stycznia 2015 Share Napisano 6 Stycznia 2015 Na wstępie się przywitam, bo jestem tu nowy. Pracuje właśnie nad identycznym modelem. Czy macie może informacje/zdjęcia czy ta wersja występowała w kamuflażu zimowym? Chętnie zrobił bym taki wariant ale nie mogę dogrzebać się takich materiałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 6 Stycznia 2015 Share Napisano 6 Stycznia 2015 Rozjaśnienia to dodam białej farbki trochę. Nigdy białej, jasno szarej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 6 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2015 Rozjaśnienia to dodam białej farbki trochę. Nigdy białej, jasno szarej ! Ok naszczęscie posiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżejrosz Napisano 6 Stycznia 2015 Share Napisano 6 Stycznia 2015 Rozjaśnienia to dodam białej farbki trochę. Nigdy białej, jasno szarej ! A czemu nie biała? Pytam bo mnie to ciekawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 6 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2015 Rozjaśnienia to dodam białej farbki trochę. Nigdy białej, jasno szarej ! A czemu nie biała? Pytam bo mnie to ciekawi Mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 6 Stycznia 2015 Share Napisano 6 Stycznia 2015 Rozjaśnienia to dodam białej farbki trochę. Nigdy białej, jasno szarej ! A czemu nie biała? Pytam bo mnie to ciekawi Witajcie. Biały w bardzo wielu przypadkach zmieni radykalnie barwę, a nie tylko ją rozjaśni. Ćwiczenie : jak zmieszasz biały i czerwony, to otrzymasz a. jaśniejszy czerwony b. różowy No, jak nic wychodzi odpowiedź "b". Jasnoszary natomiast stonuje i rozjaśni czerwony ( oczywiście w odpowiedniej proporcji ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 6 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2015 Ok dzięki zapamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 6 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2015 Witam po dłuższej nieobecności. Model pomalowany już stoi dość długo ale nie miałem kiedy wstawić fotek. Więc zaczynamy na nowo. Kontynuacja chyba niestety dopiero w czerwcu Tu są narzędzia: tu model pomalowany: Chyba znoowu przesadziłem z obiciami a tu kalki doszły: Proszę o wyrozumiałość chociażby w sprawie samego malowania ponieważ malowałem go pierwszy raz (z tych udanych; Pz.IV od tamki był nim malowany i efekt nie był zbyt ciekawy...) aero typu duble action. Wcześniej po zepsuciu 1 egzemplarza przerzuciłem się na tanie aero za 20zł. Zapraszam do komentowania I po raz kolejny przepraszam za jakość zdjęć ale to świeżo po malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 6 Kwietnia 2015 Share Napisano 6 Kwietnia 2015 Ładnie wygląda. Czemu aktualizacja dopiero w czerwcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 6 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2015 Ładnie wygląda. Czemu aktualizacja dopiero w czerwcu? Bo mam jeszcze szkołę i mało czasu na lepienie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi