Daz Napisano 28 Grudnia 2014 Share Napisano 28 Grudnia 2014 Kolejny Humvee, tym razem model M998 Command Vehicle, od Italeri. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 30 Grudnia 2014 Share Napisano 30 Grudnia 2014 Bardzo fajnie zrobiony model. Pozdrawiam ziomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 10 Stycznia 2015 Share Napisano 10 Stycznia 2015 Podoba mi sie zwlaszcza malowanie zielonnych brezętowych elemętów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Stycznia 2015 Share Napisano 10 Stycznia 2015 Ładny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszskc21 Napisano 12 Stycznia 2015 Share Napisano 12 Stycznia 2015 bardzo fajnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 12 Stycznia 2015 Share Napisano 12 Stycznia 2015 Bardzo ładnie DAZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 12 Stycznia 2015 Share Napisano 12 Stycznia 2015 Fajny, taki zmęczony. Ładnie pomalowany. Nie wiem czy to wina światła czy nie ale brezent i oponki za bardzo się święcą jak dla mnie. I za bardzo widać ślad łączenia na pierwszej antenie a ostatnia jakoś krzywo (nie centralnie) wklejona się wydaje. Tak wiem że się czepiam ale są to proste rzeczy do poprawienia a model zyska jeszcze bardziej na wyglądzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi