HiTower Napisano 29 Grudnia 2014 Share Napisano 29 Grudnia 2014 Witam, na wstępnie chciałbym zaznaczyć iż jest to mój pierwszy czołg (majarałem się na niego jak szczerbaty na suchary) i proszę o wyrozumiałość. Nie krzyczeć, że zdjęcia nie profesjonalne bo będę robił telefonem. Interesuje mnie wykonanie modelu Michael Wittmanna czy to z Normandii czy frontu wschodniego. Mam nadzieję, że mi pomożecie bo jedyne modele które składam do samoloty pasażerskie a to troszkę odbiega od pancerki i wykańczania modeli aby efekt był taki jak Wasze. Nie spieszy mi się z tym modelem bo mam kilka innych zaczętych (pasażerów) i ten nie jest priorytetem. Nie wiem czy mój zakup był trafny czy nie ale padło na DRAGONa. Jeśli macie coś co mi pomoże np co zakupić jeszcze jakieś blaszki, maski, kalki i inne będzie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 29 Grudnia 2014 Share Napisano 29 Grudnia 2014 Interesuje mnie wykonanie modelu Michael Wittmanna czy to z Normandii czy frontu wschodniego. [/url] Nie z tego modelu kolego. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HiTower Napisano 3 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2015 Interesuje mnie wykonanie modelu Michael Wittmanna czy to z Normandii czy frontu wschodniego. [/url] Nie z tego modelu kolego. Pzdr Ta już to wiem. Powstanie tak jak jest z pudła. Myślałem, że to jakieś bardziej skomplikowane zajęcie a tu ciach, ciach i oto wynik: Jedynego czego nie rozumiem, to zamontowanie tylnego ostatniego koła prowadzącego. Tam ma być punkcik na środku czy przesunięte w którąś stronę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HiTower Napisano 8 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2015 Coś tam wyszło : Jak dla mnie kolor bazowy za ciemny. Jeszcze trochę detali. Wydech to mieszanka farby rdzawej + pigmentów (pierwszy raz przeze mnie użytych). Nie jest doskonały ale jak pisałem to mój pierwszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 8 Stycznia 2015 Share Napisano 8 Stycznia 2015 wydech spokojnie możesz pomalować w kolor bazowy. Przez kilkanaście godzin by tak nie zardzewiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HiTower Napisano 11 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2015 Uważam model za skończony, galerii nie będzie: Taki, może być, me oko cieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Stycznia 2015 Share Napisano 11 Stycznia 2015 Te rdzawe zacieki trochę słabe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HiTower Napisano 12 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2015 Te rdzawe zacieki trochę słabe. Tak, wiem - przesadziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woto Napisano 12 Stycznia 2015 Share Napisano 12 Stycznia 2015 trochę je rozmaż, żeby nie były aż tak wyraźne, bo teraz wyglądają jak element kamuflażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi