retopa Napisano 25 Lutego 2018 Share Napisano 25 Lutego 2018 Trochę odgrzeję wątek. Ostatnio w Shapeways.com można do Emdena kupić gotowe drukowane działa 105mm (zarówno z maskami przeciwodłamkowymi, jak i bez) oraz działka 52mm. Trochę kosztują, ale warto. Na FB wstawiłem zdjęcia porównawcze tych dział z zestawowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 25 Lutego 2018 Share Napisano 25 Lutego 2018 To zamiast na FB wstaw je tutaj, wtedy będzie z tego jakis pożytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
retopa Napisano 25 Lutego 2018 Share Napisano 25 Lutego 2018 Mówisz i masz: - działa 105 mm - działa 52 mm - welbot - porównania Ceny 105 mm - 22,69€ (6 dział z maskami oraz 5 dział bez masek); 52 mm - 20,87€ (8 dział). Wiem, że drogo, ale w moim przekonaniu warto. Wygląd firmowych dział 105 mm skutecznie odpychał mnie od rozpoczęcia budowy (Eduard zapomniał o nich w swoich blaszkach), a wykonanie 6 jednakowych masek z kartonu nie uśmiechało mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi