Dumo Napisano 29 Stycznia 2015 Share Napisano 29 Stycznia 2015 Nie jest źle ale nadal wygląda jak pognieciona kartka papieru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 31 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2015 Wygląda dobrze, choć może troszkę za bardzo pognieciona. Ale jak wymalujesz i wycieniujesz to wtedy będzie dopiero widać efekt. Wygląda dobrze, choć może troszkę za bardzo pognieciona. Ale jak wymalujesz i wycieniujesz to wtedy będzie dopiero widać efekt. Zgadzam się- kształt bardzo dobry, zwisy za pałąkami też udane. Moze zrób tak samo drugą wersję mniej pogniecioną, bo w odróżnieniu od Bazylmsa uważam, ze te zagnieceniom drobne mogą się uwydatnić. Plandek trochę wyprasowałem Czy możesz coś więcej napisać ( tak krok po kroku ) jak zrobiłeś ta plandekę Papier lub chusteczka moczona w wodzie z wikolem. Atak to teraz wygląda, raczej nie będę nic zmieniał, choć wcześniej też taki miałem plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 31 Stycznia 2015 Share Napisano 31 Stycznia 2015 Już lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eruc13 Napisano 1 Lutego 2015 Share Napisano 1 Lutego 2015 Papier lub chusteczka moczona w wodzie z wikolem. Co? papier A od kiedy to kartonówki polubiłeś? Dawaj brezent w czystym wydaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 3 Lutego 2015 Autor Share Napisano 3 Lutego 2015 Poczyniłem pierwsze kroki w malunkach, kolory są trochę przekłamane bo światło no niczego a i fotograf ze mnie marny. Jak wyschnie biorę się za poprawiactwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 3 Lutego 2015 Share Napisano 3 Lutego 2015 Fajnie wychodzi. Tylko mam takie pytanie: Jaki powinien być rzeczywisty kolor plandeki bo według mnie powinien to być jakiś szary dość ciemny (pytam bo nie wiem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Lutego 2015 Share Napisano 3 Lutego 2015 Początek wielce obiecujący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 4 Lutego 2015 Autor Share Napisano 4 Lutego 2015 Fajnie wychodzi. Tylko mam takie pytanie: Jaki powinien być rzeczywisty kolor plandeki bo według mnie powinien to być jakiś szary dość ciemny (pytam bo nie wiem). W papierach znalazłem że szara bądź ciemno zielona, w z wiązku z rozbieżnościami dałem GreyGreen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eruc13 Napisano 14 Lutego 2015 Share Napisano 14 Lutego 2015 Papieroplandekarz I co warto tak na karton-papier się wydymać? Na żywo efekt powalający ale to z papieru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 16 Lutego 2015 Autor Share Napisano 16 Lutego 2015 Jacuś, bo papiur to podstawa ludzkości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi