Maciek92 Napisano 4 Listopada 2007 Share Napisano 4 Listopada 2007 Tak mnie ostatnio na okręty wzięło, że parę sobie kupiłem, a w tym model HOBBY BOSS'A Russian SSK Kilo Class w podziałce 1:700. Jest to już drugi model tego samego producenta na tym forum, ale w innym wykonaniu Aha dodam jeszcze, że orzełka malowałem(nie wiem czy jest podobny do tego z orginału ) i z lewej strony kiosku nie wyszedł mi najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 4 Listopada 2007 Super Moderator Share Napisano 4 Listopada 2007 Czy ta łódz to ma być ORP Orzeł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 4 Listopada 2007 Share Napisano 4 Listopada 2007 Czy ta łódz to ma być ORP Orzeł? - dokladnie - ORP Orzel - trzeci op noszacy ta nazwe w naszej Marynarce. Pr. 877E (NATO: Kilo) w MW ZSRR - B-351 - przekazany 29.06.1986. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 4 Listopada 2007 Super Moderator Share Napisano 4 Listopada 2007 Aaa to tak. Ponieważ miałem małe wątpliwości ze względu na to iż sklejałem ORP Orzeł i ma całkowicie inny wygląd i rozmiar oraz do dzisiaj nie wiadomo co się z nim stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 5 Listopada 2007 Share Napisano 5 Listopada 2007 cakiem fajne maleństwo, choć mam wrażenie, że widać na nim smugi farby, od siebie na pewno bym zapuścił czarną farbę przynajmniej w otwory przelewowe (bardzo przyjemnie robi się to olejami), orzełka zgodnie z życzeniem pominę milczeniem, ale duży plus że w tej skali w ogóle podjąłeś się jego namalowania Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
łsobota Napisano 5 Listopada 2007 Share Napisano 5 Listopada 2007 Orzełek jak orzełek - gołym okiem na pewno wygląda OK (poza tym nie zapominajmy o skali w jakiej model jest wykonany). Całość ogólnie prezentuje się fajnie (w skali szkolnej dałbym 4+), jednak to o czym wspomniał Jędrek - smugi (po pędzlu zapewne) psują nieco efekt (choć tu pewnie znowu można stwierdzić, że gołym okiem....). Pomaluj też na czarno kanały przelewowe - o czy już wspomniał Jędrek. Ze swojej strony mogę Ci polecić pomalowanie na czarno okienek w kiosku, po czym mógłbyś do każdego "wpuścić" kropelkę sidoluxu (lub lakieru błyszczącego) dzięki czemu powinieneś uzyskać efekt "szyby". Jeżeli pomalujesz kanały i szyby to moja ocena wzrośnie do 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 5 Listopada 2007 Autor Share Napisano 5 Listopada 2007 Dzięki za komenty Zobaczymy co z tymi otworami i szybami da sie zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Listopada 2007 Share Napisano 5 Listopada 2007 Podpisuję sie pod uwagami Kolegów. PLUS za temat - polski okręt ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi