Dziki580 Napisano 10 Stycznia 2015 Share Napisano 10 Stycznia 2015 Witam Zapraszam na relacje z budowy Daf XF 105 Space Cab Holland Style. Mam nadzieje ze tak będzie wyglądał dafik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 10 Stycznia 2015 Share Napisano 10 Stycznia 2015 No pieknie jak na poczatek, mam nadzieje, ze zrobisz cos z ta rama, bo troche poszarpana tu i owdzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi_td1 Napisano 10 Stycznia 2015 Share Napisano 10 Stycznia 2015 Jak będziesz montował kabinę na ramie to zwróć uwagę na tylne jej zawieszenie, jest delikatnie jak by za wysokie i kabina będzie zdawała się pochylać do przodu, ja zrobiłem takiego babola w swoim modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziki580 Napisano 10 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2015 Właśnie dzisiaj mam zamiar łatać ramę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 18 Stycznia 2015 Share Napisano 18 Stycznia 2015 Silnik przydałoby mu się wsadzić. I skrętną oś dorobić. Czy wnętrze będziesz także przerabiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziki580 Napisano 5 Marca 2015 Autor Share Napisano 5 Marca 2015 No to rama połatana ;) Blacha ryflowana na Dafika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 5 Marca 2015 Share Napisano 5 Marca 2015 Dobrze idzie model. Z wnetrzem cos planujesz zmieniac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi