Dorotka Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 Dobry wieczór Przejdę od razu do rzeczy, bo model znany i pewnie nikomu się czytać o nim nie chce Czy ktoś z Szanownych wie/ma zdjęcie/wie gdzie jest takie zdjęcie, jak montowano osłonę tego wlotu powietrza, który "złoci się" na fotografii poniżej? Byłbym wdzięczny za pomoc i podpowiedzi. Z kratką prosta sprawa, a tej cholery (tej po przeciwnej stronie też) nigdzie nie mogę namierzyć... Z góry dzięki! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makinen Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 Doris- a efesrefy ? Koszerny też ciekawy, ale ciągniesz...kilka srok za ogon. Sam od jakiegoś czasu tak robię, żeby sie nie nudzić przy jednym humvee rozpoczynam kolejne dwa- niestety nie wychodzi to na dobre całej trójce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorotka Posted January 10, 2015 Author Share Posted January 10, 2015 Doris- a efesrefy ? Koszerny też ciekawy, ale ciągniesz...kilka srok za ogon. Sam od jakiegoś czasu tak robię, żeby sie nie nudzić przy jednym humvee rozpoczynam kolejne dwa- niestety nie wychodzi to na dobre całej trójce Mam kilka rozbabranych projektów ale mnie to nie przeszkadza... Przeszkadza mi to, że nie wiem jak to było montowane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makinen Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 Ilosć rozbabranych rzeczy nie wpływa wprost proporcjonalnie na wzrost wiedzy, jak to jest zamontowane, więc "rozbabrowywuj" kolejne i czekaj na Barthassa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorotka Posted January 10, 2015 Author Share Posted January 10, 2015 Ilosć rozbabranych rzeczy nie wpływa wprost proporcjonalnie na wzrost wiedzy, jak to jest zamontowane, więc "rozbabrowywuj" kolejne i czekaj na Barthassa No wszak ją tnę i wiercę ale może ktoś coś w międzyczasie podpowie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damien77 Posted January 11, 2015 Share Posted January 11, 2015 Pisz do Barthasa, on na pewno zna odpowiedz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorotka Posted January 11, 2015 Author Share Posted January 11, 2015 Pisz do Barthasa, on na pewno zna odpowiedz Spoko... Kwestia została już rozjaśniona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts