ccrriiss Napisano 21 Kwietnia 2008 Share Napisano 21 Kwietnia 2008 koksik ty nam tu nie mów o Mazdach i innych Nissanach lecz dawaj foty swojej Madzi bo masz już jakiś czas i chyba się już nią nacieszyłeś więc teraz daj i nam popatrzeć A co innych samochodów to ja widziałem RX-7 cabrio , Nissany R33 i R34 i Corvettę C6 z 2007 roku Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 21 Kwietnia 2008 Share Napisano 21 Kwietnia 2008 Spoko, spoko. Może jutro zrobie foty i wstawie na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 22 Kwietnia 2008 Share Napisano 22 Kwietnia 2008 koksik750 przedszkole otwieramy, więc nadbór na dzieci otwarty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 22 Kwietnia 2008 Share Napisano 22 Kwietnia 2008 Następne posty nie na temat będę wywalał. Pośmialiśmy się, poprzechwalaliśmy, więc koniec OT. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendziu Napisano 13 Czerwca 2008 Share Napisano 13 Czerwca 2008 Witam. Ma ktoś może sklejony model Mustanga, ponieważ wziołem go na warsztat i potrzebuje jakis wskazówek. Nadmieniam że internet przeszukałem i nic ciekawego nie znalazłem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 13 Czerwca 2008 Share Napisano 13 Czerwca 2008 Mendziu poszukaj na warsztacie ktoś już sklejał Mustanga lecz nie pamiętam kto Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 14 Czerwca 2008 Share Napisano 14 Czerwca 2008 Nadmieniam że internet przeszukałem i nic ciekawego nie znalazłem. Najciemniej pod latarnią Zobacz nasze forum... Minimum 3 mustangi mamy sklejone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi