Gość Napisano 5 Listopada 2007 Share Napisano 5 Listopada 2007 (edytowane) Oto dzisiejsze fotki Mustanga w komisie w Krakowie. Miłego oglądania Edytowane 17 Grudnia 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 5 Listopada 2007 Super Moderator Share Napisano 5 Listopada 2007 Ja lebię patrzeć na te wozy. Jak widzę jakiegoś to U mnie w bloku gościu miał mustanga tylko starszego i w zimie miał problemy z jazdą. Napęd na tył i zbyt duża moc w stosunku do przyczepności na śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StanLog Napisano 15 Grudnia 2007 Share Napisano 15 Grudnia 2007 Ja wolę mustangi lat 60 . Te najnowsze nie mają w sobie tego czegoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 15 Grudnia 2007 Share Napisano 15 Grudnia 2007 Mustang GT lata 60te cos pieknego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 15 Grudnia 2007 Share Napisano 15 Grudnia 2007 A że tak zapytam w którym komisie? Bo robię po Krakowie (prawie całym) z 150 km dziennie i go niewidziałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 15 Grudnia 2007 Share Napisano 15 Grudnia 2007 Mnie się podoba Jaka cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Grudnia 2007 Share Napisano 16 Grudnia 2007 Stoi obok zakładów PLIVA-była POLFA...komis jest po lewej stronie jak się jedzie w kierunku huty...cena - 66 700 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 17 Grudnia 2007 Share Napisano 17 Grudnia 2007 Nawet tanio ciekawe jakie ma wyposażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Grudnia 2007 Share Napisano 17 Grudnia 2007 Mówisz masz...oto wyposażenie mam nadzieję że da się odczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 16 Kwietnia 2008 Share Napisano 16 Kwietnia 2008 Cześć!! W moim mieście jest salon Forda i właściciel miał takiego Mustanga ale jechał z kumplem i się rozwalił a teraz jeździ Corvettą tą najnowszą C6 czy tam Z06 Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 16 Kwietnia 2008 Share Napisano 16 Kwietnia 2008 Temat stary 4 miesiące ale co tam zrobimy mały odkop i nikogo to nie wkurzy A co do Corvetty to niedaleko(JarekS będzie wiedział gdzie) mnie stoją 2 lub 3 takie i co ty na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 16 Kwietnia 2008 Share Napisano 16 Kwietnia 2008 Ja ostatnio na mieście widziałem Bugatti Veyrona... I co wy na to? Oprócz tego Lamborghini Murcielago, a mustanga GT najnowszego codziennie mijam w drodze do szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Kwietnia 2008 Share Napisano 16 Kwietnia 2008 A ja widziałem w Krakowie starą radziecką Czajkę. Jeździ jako taksówka. I co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 16 Kwietnia 2008 Share Napisano 16 Kwietnia 2008 I nawet nie wiem co to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 17 Kwietnia 2008 Share Napisano 17 Kwietnia 2008 Jak dzieci . ŻARCIK. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 17 Kwietnia 2008 Share Napisano 17 Kwietnia 2008 Wlasnie zauwazylem jedna rzecz. Tablice rejestracyjne zostaly skrupulatnie zamazane, ale naklejka z numerem na szybie na jednym zdjeciu juz nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 17 Kwietnia 2008 Share Napisano 17 Kwietnia 2008 Sobie przypomnialem ze tez kiedys zrobilem troche fotek Mustanga. Poszperalem na dyskach i prosze: Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Kwietnia 2008 Share Napisano 17 Kwietnia 2008 to jest Czajka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 17 Kwietnia 2008 Share Napisano 17 Kwietnia 2008 A co ona ma wspólnego z mustangiem?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Kwietnia 2008 Share Napisano 17 Kwietnia 2008 I nawet nie wiem co to Kilka postów wcześniej padło takie pytanie o Czajkę więc wyjaśniłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yonex13 Napisano 21 Kwietnia 2008 Share Napisano 21 Kwietnia 2008 A ja widziałem jak przez moją wioskę przejeżdżał Aston Martin DB9 i co kto skoczy? Apropo to była dziesiątka ulica. Aha jeszcze Hammer 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 21 Kwietnia 2008 Share Napisano 21 Kwietnia 2008 A ja widziałem Scanie R500v8 i Msna TGX 18.440"XXL", i fiata 126el. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 21 Kwietnia 2008 Share Napisano 21 Kwietnia 2008 A siedziałeś w TGX-ie? A widziałeś Blue Gryffina Svempasa? A siedziałeś w nim? Dobra Panowie... Koniec przechwalania się. Koniec OT. Kontynuujemy temat Mustanga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 21 Kwietnia 2008 Share Napisano 21 Kwietnia 2008 W tgx-ie jeszcze nie siedziałem a w scanii sevempy też, ale to tylko do czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 21 Kwietnia 2008 Share Napisano 21 Kwietnia 2008 Tak sie kłócą i kłócą - a kto widział Mazde rx-7 albo Nissana Skyline r32, r33 albo r34 o r35 nie wspomne? troszkę mnie śmieszy jak ktoś się chwali i wywyższa że widział coś na ulicy......bezsens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi