Grzes Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Jak-11 / C-11 (RS MODELS 1:72) Lada dzień powinien być dostępny. Cena ok. 60zł Sporo ich u nas latało i można jakieś ciekawe malowanie zrobić. Czy ktoś może cóś więcej o firmie RS MODELS?? Małe przedstawienia zawartości: http://rsmodels.cz/en/produkt/default/yak-11-c-11-moose?katnum=92165&do=setLang Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRYSTEK Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Ten model jest już dostępny w KS Model. Malowanie z 34 plm MW Babie Doły. http://www.ksmodel.pl/product_info.php?products_id=6776&osCsid=61ffc35ee69e9153e86e16f06772895a Te które mają pojawić się w lutym mają inne malowania. Krystek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes Posted January 22, 2015 Author Share Posted January 22, 2015 Dzięki. Faktycznie, wersja z polskim malowaniem jest dostępna w sklepach. Modelik wygląda zachęcająco... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobza_75 Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Firma "YAHU" robi tabliczki przyrządów między innymi do Jaka-11, tak przy okazji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes Posted February 5, 2015 Author Share Posted February 5, 2015 No to jako założyciel wątku, zakupiłem modelik. Wczoraj wylądował i powiem, że warto było. Firma "YAHU" robi tabliczki przyrządów między innymi do Jaka-11, tak przy okazji.Dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BRAVO112 Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Witam Wiem ze chodzi tutaj o jaka 11. Tez go kupilem jeszcze w Pradze i jestem zadowolony Niestety ja osobiscie nie moge polecic tablic firmy wymienionej powyzej Kupilem w ciemno dwie do gladiatora i obydwie nadaja sie do kosza !!! Nadruk na tablicy o szerokosci 10 mm jest przesuniety o milimetr :-( To cos chyba nie tak jest z ta jakoscia Radze wiec ogladac z lupa i kupowac tylko te przebrane pozdrawiam Bravo112 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts