Grzes Napisano 22 Stycznia 2015 Share Napisano 22 Stycznia 2015 Jak-11 / C-11 (RS MODELS 1:72) Lada dzień powinien być dostępny. Cena ok. 60zł Sporo ich u nas latało i można jakieś ciekawe malowanie zrobić. Czy ktoś może cóś więcej o firmie RS MODELS?? Małe przedstawienia zawartości: http://rsmodels.cz/en/produkt/default/yak-11-c-11-moose?katnum=92165&do=setLang Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 22 Stycznia 2015 Share Napisano 22 Stycznia 2015 Ten model jest już dostępny w KS Model. Malowanie z 34 plm MW Babie Doły. http://www.ksmodel.pl/product_info.php?products_id=6776&osCsid=61ffc35ee69e9153e86e16f06772895a Te które mają pojawić się w lutym mają inne malowania. Krystek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 22 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2015 Dzięki. Faktycznie, wersja z polskim malowaniem jest dostępna w sklepach. Modelik wygląda zachęcająco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kobza_75 Napisano 25 Stycznia 2015 Share Napisano 25 Stycznia 2015 Firma "YAHU" robi tabliczki przyrządów między innymi do Jaka-11, tak przy okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 5 Lutego 2015 Autor Share Napisano 5 Lutego 2015 No to jako założyciel wątku, zakupiłem modelik. Wczoraj wylądował i powiem, że warto było. Firma "YAHU" robi tabliczki przyrządów między innymi do Jaka-11, tak przy okazji.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 6 Lutego 2015 Share Napisano 6 Lutego 2015 Witam Wiem ze chodzi tutaj o jaka 11. Tez go kupilem jeszcze w Pradze i jestem zadowolony Niestety ja osobiscie nie moge polecic tablic firmy wymienionej powyzej Kupilem w ciemno dwie do gladiatora i obydwie nadaja sie do kosza !!! Nadruk na tablicy o szerokosci 10 mm jest przesuniety o milimetr :-( To cos chyba nie tak jest z ta jakoscia Radze wiec ogladac z lupa i kupowac tylko te przebrane pozdrawiam Bravo112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi