bodzio5432 Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Witam, rozmyślam nad zakupem zaginarki do elementów fototrawionych. Czy miał ktoś kiedyś styczność z tą firmą i jakie ma wobec ich produktu odczucia? Z czego jest ta zaginarka wykonana? Nie idzie znaleźć na ten temat informacji. Tu link: http://www.martola.com.pl/pl144/produkty45709/zaginarka_do_elementow_fototrawionych_13cm I ostatnie pytanie, jaką długość wybrać, tak by kupić raz a porządnie? PS: Wiem również, że nas forumowicz wykonuje w tym zakresie kawał dobrej roboty, więc i do jego produktów prosiłbym o opinie. Z góry dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mierzu Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Popatrz tutaj viewtopic.php?f=59&t=37794. Pieniądze te same, a kolega z forum zrobi podejrzewam zaginarkę uwzględniając potrzeby indywidualne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamaczo Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Cześć. Mam taką RP Toolz o długości 180 mm. Za te pieniądze naprawdę warto. Miałem kiedyś ten sam zgryz ale zaryzykowałem i nie żałuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdar Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Znalezione w necie http://www.modellversium.de/tipps/1-werkzeuge/39-.html raczej hand made :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Stig Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Również nabyłem tą zaginareczką RP Toolz i polecam,pierwsza klasa.Calutka metalowa,solidna a od spodu fajnie podklejona filcem.Warto! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikemc Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Posiadam. Zakupiłem z Bytomiu 2014. Dobra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kriston Posted January 31, 2015 Share Posted January 31, 2015 A miał może ktoś z Was do czynienia z zaginarką RP Toolz ale do drutu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Stig Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 A miał może ktoś z Was do czynienia z zaginarką RP Toolz ale do drutu? Te zaginarki RP Toolz to bardzo dobre produkty,jakość jest bardzo dobra,estetyka wykonania.Ja jestem bardzo zadowolony i uważam że za te pieniądze to najlepsze zaginarki dostępne na rynku. Mam zamiar się zaopatrzyć właśnie w zaginarkę do drutu oraz narzędzie do zaokrąglania blaszek. A tu masz link do review tej zaginarki do drutów: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kriston Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Dzięki wielkie Stig ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts