bodzio5432 Napisano 26 Stycznia 2015 Share Napisano 26 Stycznia 2015 Witam, rozmyślam nad zakupem zaginarki do elementów fototrawionych. Czy miał ktoś kiedyś styczność z tą firmą i jakie ma wobec ich produktu odczucia? Z czego jest ta zaginarka wykonana? Nie idzie znaleźć na ten temat informacji. Tu link: http://www.martola.com.pl/pl144/produkty45709/zaginarka_do_elementow_fototrawionych_13cm I ostatnie pytanie, jaką długość wybrać, tak by kupić raz a porządnie? PS: Wiem również, że nas forumowicz wykonuje w tym zakresie kawał dobrej roboty, więc i do jego produktów prosiłbym o opinie. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 26 Stycznia 2015 Share Napisano 26 Stycznia 2015 Popatrz tutaj viewtopic.php?f=59&t=37794. Pieniądze te same, a kolega z forum zrobi podejrzewam zaginarkę uwzględniając potrzeby indywidualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamaczo Napisano 26 Stycznia 2015 Share Napisano 26 Stycznia 2015 Cześć. Mam taką RP Toolz o długości 180 mm. Za te pieniądze naprawdę warto. Miałem kiedyś ten sam zgryz ale zaryzykowałem i nie żałuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zvezdar Napisano 26 Stycznia 2015 Share Napisano 26 Stycznia 2015 Znalezione w necie http://www.modellversium.de/tipps/1-werkzeuge/39-.html raczej hand made :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Stig Napisano 27 Stycznia 2015 Share Napisano 27 Stycznia 2015 Również nabyłem tą zaginareczką RP Toolz i polecam,pierwsza klasa.Calutka metalowa,solidna a od spodu fajnie podklejona filcem.Warto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 27 Stycznia 2015 Share Napisano 27 Stycznia 2015 Posiadam. Zakupiłem z Bytomiu 2014. Dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriston Napisano 31 Stycznia 2015 Share Napisano 31 Stycznia 2015 A miał może ktoś z Was do czynienia z zaginarką RP Toolz ale do drutu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Stig Napisano 1 Lutego 2015 Share Napisano 1 Lutego 2015 A miał może ktoś z Was do czynienia z zaginarką RP Toolz ale do drutu? Te zaginarki RP Toolz to bardzo dobre produkty,jakość jest bardzo dobra,estetyka wykonania.Ja jestem bardzo zadowolony i uważam że za te pieniądze to najlepsze zaginarki dostępne na rynku. Mam zamiar się zaopatrzyć właśnie w zaginarkę do drutu oraz narzędzie do zaokrąglania blaszek. A tu masz link do review tej zaginarki do drutów: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriston Napisano 1 Lutego 2015 Share Napisano 1 Lutego 2015 Dzięki wielkie Stig ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi