bodzio5432 Napisano 26 Stycznia 2015 Napisano 26 Stycznia 2015 Witam, rozmyślam nad zakupem zaginarki do elementów fototrawionych. Czy miał ktoś kiedyś styczność z tą firmą i jakie ma wobec ich produktu odczucia? Z czego jest ta zaginarka wykonana? Nie idzie znaleźć na ten temat informacji. Tu link: http://www.martola.com.pl/pl144/produkty45709/zaginarka_do_elementow_fototrawionych_13cm I ostatnie pytanie, jaką długość wybrać, tak by kupić raz a porządnie? PS: Wiem również, że nas forumowicz wykonuje w tym zakresie kawał dobrej roboty, więc i do jego produktów prosiłbym o opinie. Z góry dziękuję Cytuj
Mierzu Napisano 26 Stycznia 2015 Napisano 26 Stycznia 2015 Popatrz tutaj viewtopic.php?f=59&t=37794. Pieniądze te same, a kolega z forum zrobi podejrzewam zaginarkę uwzględniając potrzeby indywidualne. Cytuj
Kamaczo Napisano 26 Stycznia 2015 Napisano 26 Stycznia 2015 Cześć. Mam taką RP Toolz o długości 180 mm. Za te pieniądze naprawdę warto. Miałem kiedyś ten sam zgryz ale zaryzykowałem i nie żałuję. Cytuj
Zvezdar Napisano 26 Stycznia 2015 Napisano 26 Stycznia 2015 Znalezione w necie http://www.modellversium.de/tipps/1-werkzeuge/39-.html raczej hand made :-) Cytuj
The Stig Napisano 27 Stycznia 2015 Napisano 27 Stycznia 2015 Również nabyłem tą zaginareczką RP Toolz i polecam,pierwsza klasa.Calutka metalowa,solidna a od spodu fajnie podklejona filcem.Warto! Cytuj
mikemc Napisano 27 Stycznia 2015 Napisano 27 Stycznia 2015 Posiadam. Zakupiłem z Bytomiu 2014. Dobra. Cytuj
Kriston Napisano 31 Stycznia 2015 Napisano 31 Stycznia 2015 A miał może ktoś z Was do czynienia z zaginarką RP Toolz ale do drutu ? Cytuj
The Stig Napisano 1 Lutego 2015 Napisano 1 Lutego 2015 A miał może ktoś z Was do czynienia z zaginarką RP Toolz ale do drutu? Te zaginarki RP Toolz to bardzo dobre produkty,jakość jest bardzo dobra,estetyka wykonania.Ja jestem bardzo zadowolony i uważam że za te pieniądze to najlepsze zaginarki dostępne na rynku. Mam zamiar się zaopatrzyć właśnie w zaginarkę do drutu oraz narzędzie do zaokrąglania blaszek. A tu masz link do review tej zaginarki do drutów: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi