slawek6321 Napisano 26 Stycznia 2015 Share Napisano 26 Stycznia 2015 Witam to mój debiut w tej skali mam nadzieję że będzie się podobał. Kilka dodatkowych informacji zestaw trumpka wzbogacony blaszkami Parta i inwencją własną Zapraszam do oglądania I to już wyniki mojej rocznej pracy nad tym tankiem Pozdrawiam S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 26 Stycznia 2015 Share Napisano 26 Stycznia 2015 Model świetny, ale sposób prezentacji mega wioska ! Decha i lusterka Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 26 Stycznia 2015 Share Napisano 26 Stycznia 2015 Model super i prezentacja tez ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 27 Stycznia 2015 Share Napisano 27 Stycznia 2015 Zrób fotki na jednolitym tle i złóż w całość ten model, bo jest na co popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejon26 Napisano 27 Stycznia 2015 Share Napisano 27 Stycznia 2015 Prtezentuje się wyśmienicie, brudzenie pierwsza klasa. Rzeczywiście kolega ma rację złóż go do kupy i pokaż nam to cudo w jednym kawałku. A gdzie warsztat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 27 Stycznia 2015 Share Napisano 27 Stycznia 2015 Widziałem go na żywo bodajże na konkursie w Szczecinie, i powiem szczerze wykonanie tego modelu jest u mnie na tak, prezentacja jego na nie. Ale ty sobie tak wymyśliłeś i należy to uszanować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek6321 Napisano 27 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2015 Dziękuję za pozytywne opinie Model można było zobaczyć rzeczywiście w Szczecine na paprykarzu. Obiecuję dodać zdjęcia modelu w całości tylko muszę się przygotować bo sama fotografia nie jest moją mocną stroną Co do kontrowersji wokół podstawki uznałem że w ten sposób będę mógł pokazać całość modelu łącznie z wnętrzem i wierzą a po za tym to pomysł mojej dziewczyny i to jej wkład w modelarstwo pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 30 Stycznia 2015 Share Napisano 30 Stycznia 2015 Wygląda bardzo fajnie, nie widać na zdjęciach jakie to wielkie. Decha bardzo fajna. Gratuluje. Może czołgistę dorobisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni44 Napisano 30 Stycznia 2015 Share Napisano 30 Stycznia 2015 Witam ,model super gratuluje jeżeli dobrze pamiętam widziałem go w Bytomiu mój czeka w szafie ,na fotkach nie widać jakie duże bydle ,kawał pudła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek6321 Napisano 31 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2015 Dzięki za kolejne pozytywne opinie Rzeczywiście zdjęcia nie oddają wielkości tego teciaka ale postaram się zrobić z jakimś maleństwem wykonanym w 1:35 i wtedy będzie widać różnicę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni44 Napisano 31 Stycznia 2015 Share Napisano 31 Stycznia 2015 Witam ,pytanko czy te koziołki pod górną płytę wierzy robiłeś sam czy to jakiś zestaw ? można prosić o fotki podpórek na których spoczywa wieża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek6321 Napisano 31 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2015 Dodaję obiecane fotki teciaka w całości i dla porównania z mniejszą skalą Odpowiedz na pytanie o podpory to samoróbki i fotka I to na tyle:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni44 Napisano 31 Stycznia 2015 Share Napisano 31 Stycznia 2015 Fajne ,dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 1 Lutego 2015 Share Napisano 1 Lutego 2015 Teraz dopiero widać, jaki to kolos . Bardzo ładny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi