jarwis Napisano 26 Stycznia 2015 Share Napisano 26 Stycznia 2015 Witam, jestem nowym forumowiczem. Za namową kolegi (lukassa) postanowiłem stworzyć galerię mojego śmigłowca, chciałbym zaznaczyć, że jest to mój pierwszy model w skali 1:72, pierwszy raz także malowałem model aerografem oraz tworzyłem washa. Proszę o komentarze z waszymi uwagami. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukass Napisano 26 Stycznia 2015 Share Napisano 26 Stycznia 2015 No i dobrze ze go wystawiłeś, świetnie wyszedł. Udany debiut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
podciech Napisano 26 Stycznia 2015 Share Napisano 26 Stycznia 2015 Jestem tego samego zdania co lukass, bardzo fajnie że go pokazałeś. Jak na pierwszy model 72 i pierwsze malowanie areo to bardzo ładnie ci to wszystko wyszło, naprawdę gratuluję . Powodzenia przy kolejnych projektach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 27 Stycznia 2015 Share Napisano 27 Stycznia 2015 Jak na pierwszy raz jest OK. Washa już się pewnie nie da delikatnie zetrzeć, ale na przyszłość rób do delikatniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarwis Napisano 27 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2015 Tak też myślałem, że wash jst troche za mocny. Na swoje usprawiedliwienie dodam ze w realu wygląda lepiej niz na zdjęciach. Dzięki za uwagę przy następnym postaram się zrobić to delikatniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi