Marcin1970 Napisano 6 Kwietnia 2015 Share Napisano 6 Kwietnia 2015 Samochodzik jest cokolwiek paskudny ale ma swój urok. Wykonanie modelu SUPER! Cos troszkę kantem odstaje klapa silnika, ale to drobny szczegol. Znalazlem jeszcze cos takiego: może byś spróbował ja dorobić z jakimiś klamotami, bo zestaw wygląda zacnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 8 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2015 (edytowane) Temat z przyczepką chodził mi po głowie..... Również z bagażnikiem dachowym. Są różne podejścia do tematu, np.: I rozwiązania ekstremalne: Brałem pod uwagę jeszcze taki projekt: Skończyło się na klasycznej wersji, za to możliwie wiernej replice. Zapraszam do galerii Edytowane 15 Sierpnia 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 21 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2015 Moja Renia była w Krakowie i Brnie Niestety nigdzie się nie spodobała Widocznie tylko mnie się podoba Do trzech razy sztuka: pojedzie w sobotę do Kielc. Jeżeli i tam się nie spodoba - wędruje na półkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 29 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2015 (edytowane) Renia doceniona Na III Świętokrzyskim Festiwalu Modeli Redukcyjnych w Kielcach moja Renia została uhonorowana aż dwoma wyróżnieniami. Po pierwsze otrzymała wyróżnienie w swojej klasie CO Senior: a także otrzymała nagrodę specjalną ufundowaną przez Firmę Polami Model z Kielc: Piękna pamiątka z Kielc Edytowane 15 Sierpnia 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 29 Czerwca 2015 Share Napisano 29 Czerwca 2015 Śpieszę z zasłużonymi gratulacjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 29 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2015 Dzięki Andrzeju Mam dla Ciebie obiecane fotki. Muszę tylko znaleźć chwilę, aby je gdzieś udostępnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 14 Września 2015 Autor Share Napisano 14 Września 2015 (edytowane) Renia po wakacjach pojechała na dwie imprezy modelarskie i na obu została doceniona. Najpierw pojechała do Jaworzna: Nie mam niestety lepszej fotki. Była bardzo mocna obsada klasy, tłok na stole duży, więc ciężko było zrobić dobre zdjęcie. Potem brzydal pojechał do Łasku. Dostał nową podstawkę mojej konstrukcji, z obrotowym lustrem (wrorowałem się na podstawkach SMS). fotki robione prze moją lepszą Połowę SLR'y jako dekoracja Dzisiaj Renia wróciła do garażu i wyjedzie dopiero na Modelikarz'a. Poza konkursem oczywiście Edytowane 15 Sierpnia 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 14 Września 2015 Share Napisano 14 Września 2015 Gratulacje! Co było na pudle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 14 Września 2015 Autor Share Napisano 14 Września 2015 W Jaworznie Citroen DS3 WRC Maverick'a i Delorean DMC-12. W Łasku nie jestem pewien, bo nie ogłaszali przy rozdaniu nagród, ale myślę, że Ford A Woody. W klasie były tylko dwa modele wyróżnione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 14 Września 2015 Share Napisano 14 Września 2015 Ode mnie również gratulacje. Widzę, że renówka kosi nagrodę za nagrodą. A nie mówiłem, że renówki to najlepsze auta. Aż mnie korci, żeby kupić od Hobbysty tę R-16. Tylko cenę dał zaporową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 14 Września 2015 Autor Share Napisano 14 Września 2015 .................... A nie mówiłem, że renówki to najlepsze auta. Aż mnie korci, żeby kupić od Hobbysty tę R-16. Tylko cenę dał zaporową. Cena jest wysoka, ale i model niezły. Wszystkie drzwi ma otwierane (że o bagażniku i masce nie wspomnę). Nie osiągalny na rynku. Żeby był w 1:24 - już byłby mój Od Hobbysty kupiłem Renault Vivastella i kilka innych rarytasów. Stare, piękne modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 15 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2017 Linki fotek zaktualizowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi