waldekski Napisano 1 Lutego 2015 Share Napisano 1 Lutego 2015 Jak pomalować Bleriot Spad S-51 C1 w skali 1:72. Chodzi mi dokładnie o dwa odcienie zieleni. Mam wrażenie, że to tylko cień skrzydła, ale czy mam to tak pomalować??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 1 Lutego 2015 Share Napisano 1 Lutego 2015 Ujmująca jest ta precyzja pytań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldekski Napisano 1 Lutego 2015 Autor Share Napisano 1 Lutego 2015 Ujmująca jest ta precyzja pytań. to ma być pomoc...? dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżejrosz Napisano 1 Lutego 2015 Share Napisano 1 Lutego 2015 Ujmująca jest ta precyzja pytań. to ma być pomoc...? dziekuję Chodzi o to ,że pytanie jest za ogólne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 1 Lutego 2015 Share Napisano 1 Lutego 2015 Ujmująca jest ta precyzja pytań. to ma być pomoc...? dziekuję Chodzi o to ,że pytanie jest za ogólne. No właśnie, tych samolotów wyprodukowano ogólnie 64 szt. i ogólnie mogą się różnić malowaniem pomiędzy sobą. Jeśli chodzi o te samoloty używane w Polsce, to myślę że tu znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie: http://www.dobroni.pl/rekonstrukcje,bleriot-spad-51c1,14364 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldekski Napisano 1 Lutego 2015 Autor Share Napisano 1 Lutego 2015 pewnie to mój błąd, ale bawie się w modelarstwo od niedawna - zaledwie kilka miesięcy. Dzięki za pomoc, skorzystam z tej strony , która przesłałeś, teraz wiem,że to nie cień, tylko malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 1 Lutego 2015 Share Napisano 1 Lutego 2015 Właśnie, że to na tym zdjęciu "po skosie" od górnego płata to cień, samolot był malowany jednolicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldekski Napisano 2 Lutego 2015 Autor Share Napisano 2 Lutego 2015 Właśnie, że to na tym zdjęciu "po skosie" od górnego płata to cień, samolot był malowany jednolicie no i to wprowadziło mnie w błąd. Jeszcze raz dzieki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi