YUVAL Napisano 3 Lutego 2015 Share Napisano 3 Lutego 2015 Witam W planach mam makietę pokazującą niewielki wycinek bitwy na Łuku Kurskim. Mam już prawie gotową Panterę Ausf.D w malowaniu Div.Großdeutchland Pz.Bat. 51. Po drugiej stronie chciałbym coś z ZSRR, ale nie wiem co. O ile internet mówi dużo o tym jakie czołgi walczyły w tej bitwie po stronie Rzeszy, to o ZSRR nie ma nic. Macie jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 3 Lutego 2015 Share Napisano 3 Lutego 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 3 Lutego 2015 Share Napisano 3 Lutego 2015 Żartujesz chyba? Jedno kliknięcie myszka i już wiem, że brał w tej bitwie chociażby KW 1S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 3 Lutego 2015 Share Napisano 3 Lutego 2015 Żartujesz chyba? Jedno kliknięcie myszka i już wiem, że brał w tej bitwie chociażby KW 1S. Twój żart też niezły, "wyjechałeś" z mało popularnym czołgiem. Wątek tak absurdalny, że aż nie ma co w ogóle pisać o t34. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pomidor Napisano 3 Lutego 2015 Share Napisano 3 Lutego 2015 WitamW planach mam makietę pokazującą niewielki wycinek bitwy na Łuku Kurskim. Mam już prawie gotową Panterę Ausf.D w malowaniu Div.Großdeutchland Pz.Bat. 51. Po drugiej stronie chciałbym coś z ZSRR, ale nie wiem co. O ile internet mówi dużo o tym jakie czołgi walczyły w tej bitwie po stronie Rzeszy, to o ZSRR nie ma nic. Macie jakieś pomysły? Po stronie niemieckiej wystąpiły duże ilości Leopardów I, działa samobieżne Pzh2000 i kilka zdobycznych AMX-30(f). Po stronie rosyjskiej to już większa mieszanina; T-55AM, T-43, IS-3 i IS-7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 3 Lutego 2015 Share Napisano 3 Lutego 2015 Żartujesz chyba? Jedno kliknięcie myszka i już wiem, że brał w tej bitwie chociażby KW 1S. Twój żart też niezły, "wyjechałeś" z mało popularnym czołgiem. Wątek tak absurdalny, że aż nie ma co w ogóle pisać o t34. Pzdr A nie bylo go? Podalem tylko pierwszy przykład z brzegu. Po stronie niemieckiej wystąpiły duże ilości Leopardów I, działa samobieżne Pzh2000 i kilka zdobycznych AMX-30(f). Po stronie rosyjskiej to już większa mieszanina; T-55AM, T-43, IS-3 i IS-7. A nieee! ten zestaw to na Himmelsdorfie zimą był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 3 Lutego 2015 Share Napisano 3 Lutego 2015 WitamW planach mam makietę pokazującą niewielki wycinek bitwy na Łuku Kurskim. Mam już prawie gotową Panterę Ausf.D w malowaniu Div.Großdeutchland Pz.Bat. 51. Po drugiej stronie chciałbym coś z ZSRR, ale nie wiem co. O ile internet mówi dużo o tym jakie czołgi walczyły w tej bitwie po stronie Rzeszy, to o ZSRR nie ma nic. Macie jakieś pomysły? bo ruscy mieli tylko taczanki i kawalerie na osłach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi