Melex Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 Witam.bardzo chciałbym prosić was o pomoc.Potrzebuje numery katalogowe poszczególnych farb Tamiyi Biała błyszcząca Szara (coś w stylu Light Ghost Grey Testorsa) równierz błyszcząca Dzięki za pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator jawkers Posted November 7, 2007 Super Moderator Share Posted November 7, 2007 Tutaj Poszukaj sobie co potrzebujesz i tutaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melex Posted November 7, 2007 Author Share Posted November 7, 2007 Dzięki znlazłem.Ale czy Pearl White Tamiya Color w spreyu jest błyszcząca? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tornado Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 Dzięki znlazłem.Ale czy Pearl White Tamiya Color w spreyu jest błyszcząca? tak Ps. Mam na zbyciu dwa spraye w tym olorze, mogę odstąpić je po 15 zł. za sztukę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melex Posted November 7, 2007 Author Share Posted November 7, 2007 Dzięki Tornado!A czy tymi farbami mogę z czystym symieniem pomalować modla Airbasa(chodzi oto czy taki plastkiksie nie zniszczy) A czy pokrywasz koszty przesyłki I jeszcze czy sprey jest nowy i ile ma lat(data prdukcji)Bo jak bedzie wszysto ok to może się skusze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tornado Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 Dzięki Tornado!A czy tymi farbami mogę z czystym symieniem pomalować modla Airbasa(chodzi oto czy taki plastkiksie nie zniszczy) A czy pokrywasz koszty przesyłki I jeszcze czy sprey jest nowy i ile ma lat(data prdukcji)Bo jak bedzie wszysto ok to może się skusze Wszystko napisałem Ci na PW - odbierz wiadomość. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts