Melex Napisano 7 Listopada 2007 Share Napisano 7 Listopada 2007 Witam.bardzo chciałbym prosić was o pomoc.Potrzebuje numery katalogowe poszczególnych farb Tamiyi Biała błyszcząca Szara (coś w stylu Light Ghost Grey Testorsa) równierz błyszcząca Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 7 Listopada 2007 Super Moderator Share Napisano 7 Listopada 2007 Tutaj Poszukaj sobie co potrzebujesz i tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melex Napisano 7 Listopada 2007 Autor Share Napisano 7 Listopada 2007 Dzięki znlazłem.Ale czy Pearl White Tamiya Color w spreyu jest błyszcząca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 7 Listopada 2007 Share Napisano 7 Listopada 2007 Dzięki znlazłem.Ale czy Pearl White Tamiya Color w spreyu jest błyszcząca? tak Ps. Mam na zbyciu dwa spraye w tym olorze, mogę odstąpić je po 15 zł. za sztukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melex Napisano 7 Listopada 2007 Autor Share Napisano 7 Listopada 2007 Dzięki Tornado!A czy tymi farbami mogę z czystym symieniem pomalować modla Airbasa(chodzi oto czy taki plastkiksie nie zniszczy) A czy pokrywasz koszty przesyłki I jeszcze czy sprey jest nowy i ile ma lat(data prdukcji)Bo jak bedzie wszysto ok to może się skusze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 7 Listopada 2007 Share Napisano 7 Listopada 2007 Dzięki Tornado!A czy tymi farbami mogę z czystym symieniem pomalować modla Airbasa(chodzi oto czy taki plastkiksie nie zniszczy) A czy pokrywasz koszty przesyłki I jeszcze czy sprey jest nowy i ile ma lat(data prdukcji)Bo jak bedzie wszysto ok to może się skusze Wszystko napisałem Ci na PW - odbierz wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi