Mark666 Napisano 6 Lutego 2015 Share Napisano 6 Lutego 2015 Wygrzebało mi się takie coś. Leżało lata całe , wylicytowane na aukcji przyszło kompletne ale... kalki były w 97% do wyrzucenia. Tak więc dałem to do "magazynu" Mając już tego czarnego Fredka dokładnie z tej epoki pomyślałem że zrobię zestaw " Black Train" Więc ruszyło. Co aktualnie jest już prawie gotowe?.... To tak na razie. Aha---- za reklamy nie odpowiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 6 Lutego 2015 Share Napisano 6 Lutego 2015 No w koncu jakis warsztat od Ciebie . W Stanach jezdzi sporo takich kombinacji, szczegolnie poczta i UPS maja tego duzo. Fajny ten zielony na tej ramie, co to za kolorek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 7 Lutego 2015 Autor Share Napisano 7 Lutego 2015 No w koncu jakis warsztat od Ciebie . W Stanach jezdzi sporo takich kombinacji, szczegolnie poczta i UPS maja tego duzo. Fajny ten zielony na tej ramie, co to za kolorek? No trzeba coś robić A kolor to ---DUPLI-COLOR 7-0640 acryl auto color. Taka satynka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 8 Lutego 2015 Autor Share Napisano 8 Lutego 2015 Kolejne postępy w budowie. Kontenery wyschły więc mogłem dziś wkleić i pozycjonować siodła w wózkach "dolly" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 9 Lutego 2015 Share Napisano 9 Lutego 2015 No nie, juz gotowe,.....chcialbym miec takie tempo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 9 Lutego 2015 Autor Share Napisano 9 Lutego 2015 Niee, jeszcze wkleić tylne zestawy kół, światła, boczne banery i wtedy dopiero będzie gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 12 Lutego 2015 Share Napisano 12 Lutego 2015 Dla mnie siodła są zbyt wysunięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 15 Lutego 2015 Autor Share Napisano 15 Lutego 2015 Dla mnie siodła są zbyt wysunięte. Paweł przybliż temat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 15 Lutego 2015 Share Napisano 15 Lutego 2015 No wlasnie tez nie bardzo rozumiem gdzie problem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 22 Lutego 2015 Share Napisano 22 Lutego 2015 Po mojemu osie skrętne powinny być bardziej wsunięte, tak przynajmniej dla mnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 4 Marca 2015 Autor Share Napisano 4 Marca 2015 Projekt ukończony. Kilka fotek , na galerię nie wrzucam bo co tam pokazywać Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi