MichalZ Napisano 15 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2015 Witam, po dłuższej przerwie powróciłem do modelu , pojazd umalowany, otrzymał również kalkomanie, Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalZ Napisano 16 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2015 Witam,umalowałem szczegóły, zacząłem walkę z brudzeniem, wash itp :. tak to wyglądało .... Pobrudziłem ramę pojazdu ,na zdjęciach wygląda to jak kawał skorodowanego żelastwa..ale w naturze to kolor bardziej przypominający błoto ,ogólnie brud;) Oraz Tutaj już gotowy model. Link do galerii viewtopic.php?f=68&t=48706 Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 16 Kwietnia 2015 Share Napisano 16 Kwietnia 2015 Piéknosci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 16 Kwietnia 2015 Share Napisano 16 Kwietnia 2015 P.S. Gdybys chcial ciagnac temat "Maczkoiwcow" to mam kilka barzo rzadkich zdjec pojazdow kompani saperskiej... Chyba ze masz cos wspolnego z GRH Breda to wtedy macie juz te zdjecia ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalZ Napisano 16 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2015 Witam, Dziękuje za pozytywną opinię modelu, Nie mam nic wspólnego z GRH Breda, a Maczkowców na pewno będę robił,...... w planach są wszystkie ;) Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi