damien77 Napisano 15 Lutego 2015 Share Napisano 15 Lutego 2015 Postaralem sie o lepsze zdjecia, model prawie ukonczony , pozostalo mi pomalowac soczewki (czekam na farby ) . Chyba troche za bardzo przesadzilem z obrobka zdjec ale to moje poczatki. http:// created by Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 17 Lutego 2015 Share Napisano 17 Lutego 2015 W końcu ukończony Jedyne co nie do końca mi się podoba, to anteny, popracuj jeszcze nad nimi, ale po za tym wyszło świetnie. Dobrze dobrany kolor, ślady eksploatacji też na plus. No i ogólne merytoryczne podejście do tematu, to lubię No, i niestety muszę przyznać, ten model zasługuje jednak na lepsze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 17 Lutego 2015 Share Napisano 17 Lutego 2015 podoba mi się ale na 50 tce zostały nie usunięty szew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Lutego 2015 Share Napisano 17 Lutego 2015 Świetnie wyeksploatowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 18 Lutego 2015 Autor Share Napisano 18 Lutego 2015 Moze najpierw podziekuje koledze Bartkowi dzieki ktoremu udalo mi sie zrobic ten model merytorycznie zgodnie, bez jego pomocy byloby to niemozliwe. Jezeli chodzi o zdjecia to na pewno lepsze oddalyby fakture pojazdu tak jak w rzeczywistosci wyglada,niestety zrobilem je zwyklym aparatem cyfrowym i obawiam sie ze jego mozliwosci na tym etapie sie koncza, jednak kupie jeszcze namiot bezcieniowy z lampami i moze uda mi sie wyciaganc lepsze foty przy nastepnym modelu.Dziekuje za komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi