damien77 Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 Postaralem sie o lepsze zdjecia, model prawie ukonczony , pozostalo mi pomalowac soczewki (czekam na farby ) . Chyba troche za bardzo przesadzilem z obrobka zdjec ale to moje poczatki. http:// created by Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barthass Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 W końcu ukończony Jedyne co nie do końca mi się podoba, to anteny, popracuj jeszcze nad nimi, ale po za tym wyszło świetnie. Dobrze dobrany kolor, ślady eksploatacji też na plus. No i ogólne merytoryczne podejście do tematu, to lubię No, i niestety muszę przyznać, ten model zasługuje jednak na lepsze zdjęcia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fenek Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 podoba mi się ale na 50 tce zostały nie usunięty szew Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 Świetnie wyeksploatowany. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damien77 Posted February 18, 2015 Author Share Posted February 18, 2015 Moze najpierw podziekuje koledze Bartkowi dzieki ktoremu udalo mi sie zrobic ten model merytorycznie zgodnie, bez jego pomocy byloby to niemozliwe. Jezeli chodzi o zdjecia to na pewno lepsze oddalyby fakture pojazdu tak jak w rzeczywistosci wyglada,niestety zrobilem je zwyklym aparatem cyfrowym i obawiam sie ze jego mozliwosci na tym etapie sie koncza, jednak kupie jeszcze namiot bezcieniowy z lampami i moze uda mi sie wyciaganc lepsze foty przy nastepnym modelu.Dziekuje za komentarze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts