makinen Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 Pojazd nr 4 jednostki GROM. Oryginał Baza to Bronco. Dodatki- półka tradycyjnie już autorstwa Tomcata, figurant z Trumpetera w hełmie marki Meng. Szpeje to zbieranina róznych rzeczy z magicznego pudełka. Można się pastwić (nie pomalowałem światła IR , ale już z poprawione) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makinen Posted February 16, 2015 Author Share Posted February 16, 2015 Butelka jest zamontowana na zwykłym "patyku" w tym pojeździe, ale często rzeczywiście zawiesza się ją na antenie. W środku jest/powinien być ( w tej butelce nie ma ) element IR do identyfikacji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wajtok Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 Fajnie robisz te swoje autka Bardzo podoba mi się ten ''kuferek'' biało-czerwony. Te kolory to przypadek, czy specjalnie tak mam być ''po polsku''. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makinen Posted February 16, 2015 Author Share Posted February 16, 2015 Bardzo podoba mi się ten ''kuferek'' biało-czerwony. Te kolory to przypadek, czy specjalnie tak mam być ''po polsku''. Odsyłam do zdjęcia oryginału Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wajtok Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 Bardzo podoba mi się ten ''kuferek'' biało-czerwony. Te kolory to przypadek, czy specjalnie tak mam być ''po polsku''. Odsyłam do zdjęcia oryginału Widziałem zdjęcie oryginału i właśnie dlatego pytam..... trochę nieprecyzyjnie napisałem .... Chodzi mi o to, ze jakieś dziwne te kolory jak na wojskowe wyposażenie ..... zawsze są jakieś tam zielonkawe, piaskowe, brunatne itp... a tutaj takie słabo maskujące kolory... i to mnie zastanawia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makinen Posted February 16, 2015 Author Share Posted February 16, 2015 Bo to jest zwykła "cywilna" przenośna lodówka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imek46 Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 Te lodówki chyba też występują w kolorach biało-niebieskich. Model klasa, ja zwykle u ciebie. Na zdjęciu obok w głębi to też jest drugi Hamvee. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorlock Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 Podoba mi się. Sam bym się skusił na ten model tylko cena z lekka odstrasza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makinen Posted February 16, 2015 Author Share Posted February 16, 2015 Podoba mi się. Sam bym się skusił na ten model tylko cena z lekka odstrasza Racja. Przedział 180-190 PLN. Biorąc pod uwagę podstawowy model Tamiya 95-105 PLN + koła, fotele, radio, wyposażenie to wyjdzie na to samo. Zakładając oczywiście chęć wykonania nowszego wariantu humvee. Ps. Znam wersje za 600-700 PLn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrkur Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 Lufy jednak nie nawierciłeś?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makinen Posted February 17, 2015 Author Share Posted February 17, 2015 Niestety nie- mam kilka zdjęć dumvee GROM z tym elementem. Zbliżeń brak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts