makinen Napisano 16 Lutego 2015 Share Napisano 16 Lutego 2015 Pojazd nr 4 jednostki GROM. Oryginał Baza to Bronco. Dodatki- półka tradycyjnie już autorstwa Tomcata, figurant z Trumpetera w hełmie marki Meng. Szpeje to zbieranina róznych rzeczy z magicznego pudełka. Można się pastwić (nie pomalowałem światła IR , ale już z poprawione) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 16 Lutego 2015 Autor Share Napisano 16 Lutego 2015 Butelka jest zamontowana na zwykłym "patyku" w tym pojeździe, ale często rzeczywiście zawiesza się ją na antenie. W środku jest/powinien być ( w tej butelce nie ma ) element IR do identyfikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajtok Napisano 16 Lutego 2015 Share Napisano 16 Lutego 2015 Fajnie robisz te swoje autka Bardzo podoba mi się ten ''kuferek'' biało-czerwony. Te kolory to przypadek, czy specjalnie tak mam być ''po polsku''. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 16 Lutego 2015 Autor Share Napisano 16 Lutego 2015 Bardzo podoba mi się ten ''kuferek'' biało-czerwony. Te kolory to przypadek, czy specjalnie tak mam być ''po polsku''. Odsyłam do zdjęcia oryginału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajtok Napisano 16 Lutego 2015 Share Napisano 16 Lutego 2015 Bardzo podoba mi się ten ''kuferek'' biało-czerwony. Te kolory to przypadek, czy specjalnie tak mam być ''po polsku''. Odsyłam do zdjęcia oryginału Widziałem zdjęcie oryginału i właśnie dlatego pytam..... trochę nieprecyzyjnie napisałem .... Chodzi mi o to, ze jakieś dziwne te kolory jak na wojskowe wyposażenie ..... zawsze są jakieś tam zielonkawe, piaskowe, brunatne itp... a tutaj takie słabo maskujące kolory... i to mnie zastanawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 16 Lutego 2015 Autor Share Napisano 16 Lutego 2015 Bo to jest zwykła "cywilna" przenośna lodówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 16 Lutego 2015 Share Napisano 16 Lutego 2015 Te lodówki chyba też występują w kolorach biało-niebieskich. Model klasa, ja zwykle u ciebie. Na zdjęciu obok w głębi to też jest drugi Hamvee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 16 Lutego 2015 Share Napisano 16 Lutego 2015 Podoba mi się. Sam bym się skusił na ten model tylko cena z lekka odstrasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 16 Lutego 2015 Autor Share Napisano 16 Lutego 2015 Podoba mi się. Sam bym się skusił na ten model tylko cena z lekka odstrasza Racja. Przedział 180-190 PLN. Biorąc pod uwagę podstawowy model Tamiya 95-105 PLN + koła, fotele, radio, wyposażenie to wyjdzie na to samo. Zakładając oczywiście chęć wykonania nowszego wariantu humvee. Ps. Znam wersje za 600-700 PLn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 16 Lutego 2015 Share Napisano 16 Lutego 2015 Lufy jednak nie nawierciłeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 17 Lutego 2015 Autor Share Napisano 17 Lutego 2015 Niestety nie- mam kilka zdjęć dumvee GROM z tym elementem. Zbliżeń brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi