Adrianowro Napisano 18 Lutego 2015 Napisano 18 Lutego 2015 Witam W imieniu syna( Aleksander lat 5), który dopiero uczy się kaligrafii przedstawiam nasz wspólny rodzimy projekt. Z racji że młody z młodszą siostrą mają fioła na punkcie gadzin. Poprosiłem rodzinę o prezent na swoje urodziny w postaci Stegozaura, firmy Tamiya. Młody wycinał, sklejał , szlifował i malował podstawowe kolory oraz nakładał olejne i ścierał ( z moją pomocą w obawie przed czystością kuchni) Nawet buszował ze mną w lesie w poszukiwaniu korzeni... Generalnie mogę śmiało powiedzieć że mojej interwencji było ok 20% z całej pracy bo jednak rączki jeszcze nie obyte z połową technik ..... Ogólnie teraz czeka nas dorobienie jeszcze liści do największego "drzewka" Ułożenie kamyków wokół stegozaura i podlanie ich still water Tak aby wyglądało że brodzi w strumieniu Cytuj
Christophorus21 Napisano 19 Lutego 2015 Napisano 19 Lutego 2015 Noo! Pięknie Fajnie że młodzież bierze się za piękne hobby jakim jest modelarstwo. I fajnie że skleił dinozaura a nie np jakąś Panterę czy samolot... Stegozaur prawie jak żywy Ślicznie Mu (Wam ) wyszedł Cytuj
Constructor Napisano 21 Lutego 2015 Napisano 21 Lutego 2015 Sgegosaur najfajniejszy. Mam w kartonie starego Ankylosaura z Revell'a i jeszcze kilka innych zwierzątek Czekają na naprawę Ładnie wyszedł wam ten dinek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi