Adrianowro Napisano 18 Lutego 2015 Share Napisano 18 Lutego 2015 Witam W imieniu syna( Aleksander lat 5), który dopiero uczy się kaligrafii przedstawiam nasz wspólny rodzimy projekt. Z racji że młody z młodszą siostrą mają fioła na punkcie gadzin. Poprosiłem rodzinę o prezent na swoje urodziny w postaci Stegozaura, firmy Tamiya. Młody wycinał, sklejał , szlifował i malował podstawowe kolory oraz nakładał olejne i ścierał ( z moją pomocą w obawie przed czystością kuchni) Nawet buszował ze mną w lesie w poszukiwaniu korzeni... Generalnie mogę śmiało powiedzieć że mojej interwencji było ok 20% z całej pracy bo jednak rączki jeszcze nie obyte z połową technik ..... Ogólnie teraz czeka nas dorobienie jeszcze liści do największego "drzewka" Ułożenie kamyków wokół stegozaura i podlanie ich still water Tak aby wyglądało że brodzi w strumieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christophorus21 Napisano 19 Lutego 2015 Share Napisano 19 Lutego 2015 Noo! Pięknie Fajnie że młodzież bierze się za piękne hobby jakim jest modelarstwo. I fajnie że skleił dinozaura a nie np jakąś Panterę czy samolot... Stegozaur prawie jak żywy Ślicznie Mu (Wam ) wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 21 Lutego 2015 Share Napisano 21 Lutego 2015 Sgegosaur najfajniejszy. Mam w kartonie starego Ankylosaura z Revell'a i jeszcze kilka innych zwierzątek Czekają na naprawę Ładnie wyszedł wam ten dinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 28 Lutego 2015 Autor Share Napisano 28 Lutego 2015 CD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi