Marcin1970 Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 Witam. Ostatni pomazałem moja wersja znanego bohatera Polskiej wsi. Czeka mnie jeszcze kilka poprawek, jak również dorobienie jakowejś podstawki. Foty są jakie są, sorry ( cierpię na brak dobrego oświetlenia i niestety na razie lepszego miał nie będę). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baas ArK Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 A nie powinien mieć starej wypłowiałej esesmańskiej kurtki? Żartuję! Zrób jeszcze Semena K. i Józefa P. do kompletu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1970 Posted March 14, 2015 Author Share Posted March 14, 2015 Witam. Niestety nie zrobili Semena i Józefa.:( A wracając do tematu, Jakub dostał podstawkę. Na podstawce widać rękę pokonanego "dresa". Fotki robione na świeżo ( jeszcze klej dosycha) ale ewidentnie czegoś jeszcze mi na niej brakuje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 Marcin buty się mu troszkę za bardzo świecą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1970 Posted March 17, 2015 Author Share Posted March 17, 2015 Wiem ze się błyszczą. Jeszcze muszę coś dołożyć i będę wszystko zgrywał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1970 Posted March 28, 2015 Author Share Posted March 28, 2015 Witam. Podstawka skończona, galerii specjalnie zakładać nie będę bo po co zaśmiecać dział. Dołożyłem wiaderko i jakieś coś spiralnego ( w założeniu miała być chłodnica do bimbru ) obie rzeczy mocno zardzewiałe. Więcej już dokładać nie będę bo i nie ma specjalnie gdzie. Tak wiec kończę marudzić i zapraszam do oglądania i komentowania ( jak się komuś będzie chciało ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrkur Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 To może jeszcze wilczura na lince hamulcowej wiszącego na płocie dorzuć?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1970 Posted March 31, 2015 Author Share Posted March 31, 2015 Mial być , ale "lepsza polowa" stwierdziła ze to zbyt szokujące i poszła ręka dresa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grazzi Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 A ja bym pod płotem rzucił jeszcze ze dwie puste butelki. Fajnie by się to skomponowało Ale ogólnie figura jak i podstawka bardzo fajne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1970 Posted April 2, 2015 Author Share Posted April 2, 2015 Masz racje co do flaszek myślałem nad jakaś zalegającą w wiaderku ale jakoś nie dorobiłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrkur Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 Zawsze możesz rozlać myślący zacier.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts