Marcin1970 Napisano 22 Lutego 2015 Share Napisano 22 Lutego 2015 Witam. Ostatni pomazałem moja wersja znanego bohatera Polskiej wsi. Czeka mnie jeszcze kilka poprawek, jak również dorobienie jakowejś podstawki. Foty są jakie są, sorry ( cierpię na brak dobrego oświetlenia i niestety na razie lepszego miał nie będę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 22 Lutego 2015 Share Napisano 22 Lutego 2015 A nie powinien mieć starej wypłowiałej esesmańskiej kurtki? Żartuję! Zrób jeszcze Semena K. i Józefa P. do kompletu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 14 Marca 2015 Autor Share Napisano 14 Marca 2015 Witam. Niestety nie zrobili Semena i Józefa.:( A wracając do tematu, Jakub dostał podstawkę. Na podstawce widać rękę pokonanego "dresa". Fotki robione na świeżo ( jeszcze klej dosycha) ale ewidentnie czegoś jeszcze mi na niej brakuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Marca 2015 Share Napisano 17 Marca 2015 Marcin buty się mu troszkę za bardzo świecą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 17 Marca 2015 Autor Share Napisano 17 Marca 2015 Wiem ze się błyszczą. Jeszcze muszę coś dołożyć i będę wszystko zgrywał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 28 Marca 2015 Autor Share Napisano 28 Marca 2015 Witam. Podstawka skończona, galerii specjalnie zakładać nie będę bo po co zaśmiecać dział. Dołożyłem wiaderko i jakieś coś spiralnego ( w założeniu miała być chłodnica do bimbru ) obie rzeczy mocno zardzewiałe. Więcej już dokładać nie będę bo i nie ma specjalnie gdzie. Tak wiec kończę marudzić i zapraszam do oglądania i komentowania ( jak się komuś będzie chciało ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 31 Marca 2015 Share Napisano 31 Marca 2015 To może jeszcze wilczura na lince hamulcowej wiszącego na płocie dorzuć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 31 Marca 2015 Autor Share Napisano 31 Marca 2015 Mial być , ale "lepsza polowa" stwierdziła ze to zbyt szokujące i poszła ręka dresa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grazzi Napisano 2 Kwietnia 2015 Share Napisano 2 Kwietnia 2015 A ja bym pod płotem rzucił jeszcze ze dwie puste butelki. Fajnie by się to skomponowało Ale ogólnie figura jak i podstawka bardzo fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 2 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2015 Masz racje co do flaszek myślałem nad jakaś zalegającą w wiaderku ale jakoś nie dorobiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 2 Kwietnia 2015 Share Napisano 2 Kwietnia 2015 Zawsze możesz rozlać myślący zacier.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi