kjp_a_man Napisano 4 Marca 2015 Share Napisano 4 Marca 2015 Nakierowany przez kolegę Marak znalazłem krój pisma Bebas Kai. Mnie to zadowala. Zgodnie z obietnicą wektor w SVG jest do pobrania. Dziękuję kolegom za pomoc. W szczególności dziękuję koledze MeliusManu za uzmysłowienie mi jaki trudny i kosztowny musi być ten proces. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DawidM Napisano 4 Marca 2015 Share Napisano 4 Marca 2015 To już wygląda dużo lepiej niż poprzednio, choć można mieć jeszcze zastrzeżenia do proporcji znaków i odstępów między nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeliusManu Napisano 4 Marca 2015 Share Napisano 4 Marca 2015 W szczególności dziękuję koledze MeliusManu za uzmysłowienie mi jaki trudny i kosztowny musi być ten proces. Czy kosztowne - raczej nie, obecnie internet daje duży dostęp do bezpłatnej dokumentacji, trudne - być może, na pewno jest to czasochłonny proces i wymaga mnóstwa cierpliwości, ale efekt wart jest poświęceń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 12 Lutego 2016 Autor Share Napisano 12 Lutego 2016 Usatysfakcjonowany dokładnością projektu poszukałem wykonawcy dającego korzystne warunki. Polecono mi kolegę, który występował ongi na tym forum pod pseudonimem „Pepsi Adam”. Za wykonanie wydruku plus przeysłka zapłaciłem circa 25 zł. Przepraszam za jakość zdjęć. Robione komórką. Jeśli ktoś sobie życzy to strzelę porządne makro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi