Lucas HS Napisano 10 Listopada 2007 Share Napisano 10 Listopada 2007 Witam, mam problem związany pośrednio z forum i fotografowaniem: otóż wysyłam kilka zdjęć na fotosika programikiem Fotosik Manager i nie pokazuje mi w programiku linków do poszczególnych wysłanych zdjęć, wygląda to tak, wysłane zdjęcia, nie wyłączam programu i nie mam listy wysłanych zdjęć: Kończy wysyłanie: Wysłał (głupek): Jak mam to naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 10 Listopada 2007 Share Napisano 10 Listopada 2007 Mam ten sam problem, ale to chyba wina Fotosika Aby skopiować linki musisz wejść do programu na swoje konto i odszukać wysłane fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 10 Listopada 2007 Autor Share Napisano 10 Listopada 2007 Wiem, tak właśnie robię, ale to wkurzające... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 10 Listopada 2007 Share Napisano 10 Listopada 2007 Hmm ja wysylalem tylko uzywajac zakladki "Wiele obrazow". I dzialalo ok - tylko sporadycznie "fotosikowy" serwer zrywal poloczenie. Wracajac do meritum - w "Wiele obrazow" dostajesz kod & naturalnie mozesz, uzywajac tej obcji, wyslac jeden obrazek... Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 10 Listopada 2007 Share Napisano 10 Listopada 2007 Hmm ja wysylalem tylko uzywajac zakladki "Wiele obrazow". I dzialalo ok - tylko sporadycznie "fotosikowy" serwer zrywal poloczenie. Wracajac do meritum - w "Wiele obrazow" dostajesz kod & naturalnie mozesz, uzywajac tej obcji, wyslac jeden obrazek... Pozdr. Pawel Też tak robię, ale chyba od wczoraj w okienku nie pojawiają się linki po wczytaniu fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 10 Listopada 2007 Autor Share Napisano 10 Listopada 2007 Ja też jej używam, z nią dzieje mi się to samo:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 10 Listopada 2007 Share Napisano 10 Listopada 2007 Faktycznie - dzis mam identyczne objawy - cos sie fotosikowi przestawilo... Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 10 Listopada 2007 Autor Share Napisano 10 Listopada 2007 Rumuny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 13 Listopada 2007 Share Napisano 13 Listopada 2007 Program juz generuje kody - znaczy poprawili juz "oszibke" Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi