Przemek R Napisano 10 Listopada 2007 Share Napisano 10 Listopada 2007 No i po 4 miesiącach skończyłem kolejny model Zestaw jest świetny z blaszką fototrawiona, ładnie odwzorowane detale. Byłem naprawdę mile zaskoczony wykonaniem modelu po otworzeniu pudełka Teraz parę fotek: P.S Czekam na wszelkie komentarze te pozytywne i te negatywne, pewnie zauważycie coś co da się jeszcze poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Listopada 2007 Share Napisano 10 Listopada 2007 Uważam, że jest git. Widzę, że wziąłeś sobie do serca nasze sugestie. Nie widać zbyt ostro belki w tyle kadłuba ale mam wrażenie, że mogłaby być nieco zwashowana tak, żeby lepiej podkreślić fakturę drewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczur Napisano 10 Listopada 2007 Share Napisano 10 Listopada 2007 Bardzo fajny, dość nietypowy modelik. Gratulacje za świetne malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 12 Listopada 2007 Share Napisano 12 Listopada 2007 Bardzo fajny, dość nietypowy modelik. Gratulacje za świetne malowanie Model zgadza się, że bardzo fajny. A czemu nietypowy? Modele zestawów rakietowych pojawiały się już na forum, a sam model bez problemów można kupić Pozdrawiam sokol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sunspot Napisano 12 Listopada 2007 Share Napisano 12 Listopada 2007 Dobra robota. Fajnie Ci to wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczur Napisano 13 Listopada 2007 Share Napisano 13 Listopada 2007 Dla mnie większość modeli, która nie jest w temacie II wojny światowej i takich "klasyk" modelarskich jak SCUD, Katiusza czy BRDM są nietypowe. hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 13 Listopada 2007 Share Napisano 13 Listopada 2007 Dziwny pogląd ale każdy może mieć prawo do własnych poglądów Na szczęście jest pewna rzesza ludzi, którzy robią "nietypowe" modele Bo tak byłoby nudno z samą II WŚ Pozdrawiam sokol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 13 Listopada 2007 Share Napisano 13 Listopada 2007 Fajny model i plusik że to Polak. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 13 Listopada 2007 Share Napisano 13 Listopada 2007 Fajnie wygląda i bardzo dobrze, że w jedynym słusznym malowaniu jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 15 Listopada 2007 Share Napisano 15 Listopada 2007 Dla mnie większość modeli, która nie jest w temacie II wojny światowej i takich "klasyk" modelarskich jak SCUD, Katiusza czy BRDM są nietypowe. hehehe Rozumiem, że cała współczesność łącznie z lotnictwem to modele nietypowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczur Napisano 15 Listopada 2007 Share Napisano 15 Listopada 2007 Za lotnictwem i statkami nie przepadam, dla mnie tylko pancerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 14 Grudnia 2007 Share Napisano 14 Grudnia 2007 Model zrobiony super jednak iepodobają ?? - chyba miało być "nie podobają" mi się gąsienice. jak dlaspacjamnie wolę jak swobodnie opadająprzecinek jak na rysunku z kamuflażem. Ja tak zrobiłem w swoim modeluprzecinek a oprucz tego mam pytanie: mam zamiar zrobić ten pojazd w irackim malowaniu, jaki odcień piaskowego najbardziej będzie pasował. Od moderatora: Szanowny Kolego - przeczytaj swoje posty przed wysłaniem! I pisz poprawnie. sokol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 16 Grudnia 2007 Share Napisano 16 Grudnia 2007 A nie wydaję sie wam że ten przyrząd który służy do przytrzymywania rakiet w czasie transportu nie powinien być całkiem położony. Tomasz Dudek - słowo "oprucz" piszemy przez "ó" a zdanie zaczyna się w języku polskim z dużej litery i kończy kropką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renji Napisano 31 Grudnia 2007 Share Napisano 31 Grudnia 2007 Bradzo fajnie zrobiony, mi też się podoba, brawo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi