Przemek R Posted November 10, 2007 Share Posted November 10, 2007 No i po 4 miesiącach skończyłem kolejny model Zestaw jest świetny z blaszką fototrawiona, ładnie odwzorowane detale. Byłem naprawdę mile zaskoczony wykonaniem modelu po otworzeniu pudełka Teraz parę fotek: P.S Czekam na wszelkie komentarze te pozytywne i te negatywne, pewnie zauważycie coś co da się jeszcze poprawić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 10, 2007 Share Posted November 10, 2007 Uważam, że jest git. Widzę, że wziąłeś sobie do serca nasze sugestie. Nie widać zbyt ostro belki w tyle kadłuba ale mam wrażenie, że mogłaby być nieco zwashowana tak, żeby lepiej podkreślić fakturę drewna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczur Posted November 10, 2007 Share Posted November 10, 2007 Bardzo fajny, dość nietypowy modelik. Gratulacje za świetne malowanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokol Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Bardzo fajny, dość nietypowy modelik. Gratulacje za świetne malowanie Model zgadza się, że bardzo fajny. A czemu nietypowy? Modele zestawów rakietowych pojawiały się już na forum, a sam model bez problemów można kupić Pozdrawiam sokol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunspot Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Dobra robota. Fajnie Ci to wyszło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczur Posted November 13, 2007 Share Posted November 13, 2007 Dla mnie większość modeli, która nie jest w temacie II wojny światowej i takich "klasyk" modelarskich jak SCUD, Katiusza czy BRDM są nietypowe. hehehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokol Posted November 13, 2007 Share Posted November 13, 2007 Dziwny pogląd ale każdy może mieć prawo do własnych poglądów Na szczęście jest pewna rzesza ludzi, którzy robią "nietypowe" modele Bo tak byłoby nudno z samą II WŚ Pozdrawiam sokol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub W. Posted November 13, 2007 Share Posted November 13, 2007 Fajny model i plusik że to Polak. Pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Posted November 13, 2007 Share Posted November 13, 2007 Fajnie wygląda i bardzo dobrze, że w jedynym słusznym malowaniu jest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 Dla mnie większość modeli, która nie jest w temacie II wojny światowej i takich "klasyk" modelarskich jak SCUD, Katiusza czy BRDM są nietypowe. hehehe Rozumiem, że cała współczesność łącznie z lotnictwem to modele nietypowe? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczur Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 Za lotnictwem i statkami nie przepadam, dla mnie tylko pancerka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomaszDudek Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 Model zrobiony super jednak iepodobają ?? - chyba miało być "nie podobają" mi się gąsienice. jak dlaspacjamnie wolę jak swobodnie opadająprzecinek jak na rysunku z kamuflażem. Ja tak zrobiłem w swoim modeluprzecinek a oprucz tego mam pytanie: mam zamiar zrobić ten pojazd w irackim malowaniu, jaki odcień piaskowego najbardziej będzie pasował. Od moderatora: Szanowny Kolego - przeczytaj swoje posty przed wysłaniem! I pisz poprawnie. sokol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imek46 Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 A nie wydaję sie wam że ten przyrząd który służy do przytrzymywania rakiet w czasie transportu nie powinien być całkiem położony. Tomasz Dudek - słowo "oprucz" piszemy przez "ó" a zdanie zaczyna się w języku polskim z dużej litery i kończy kropką. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renji Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 Bradzo fajnie zrobiony, mi też się podoba, brawo!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts