Jump to content

SAM-6 PL TRUMPETER 1:35

Przemek R
 Share

Recommended Posts

No i po 4 miesiącach skończyłem kolejny model Zestaw jest świetny z blaszką fototrawiona, ładnie odwzorowane detale. Byłem naprawdę mile zaskoczony wykonaniem modelu po otworzeniu pudełka

Teraz parę fotek:

2a0c695e63862836m.jpg 9bd0f88e72d06c4dm.jpg 93511ee044d90be1m.jpg 2dd2f2e2a8309acfm.jpg

P.S Czekam na wszelkie komentarze te pozytywne i te negatywne, pewnie zauważycie coś co da się jeszcze poprawić

Uważam, że jest git. Widzę, że wziąłeś sobie do serca nasze sugestie. Nie widać zbyt ostro belki w tyle kadłuba ale mam wrażenie, że mogłaby być nieco zwashowana tak, żeby lepiej podkreślić fakturę drewna.

Bardzo fajny, dość nietypowy modelik.

Gratulacje za świetne malowanie

Model zgadza się, że bardzo fajny. A czemu nietypowy?

Modele zestawów rakietowych pojawiały się już na forum, a sam model bez problemów można kupić

Pozdrawiam

sokol

Dziwny pogląd ale każdy może mieć prawo do własnych poglądów

Na szczęście jest pewna rzesza ludzi, którzy robią "nietypowe" modele

Bo tak byłoby nudno z samą II WŚ

Pozdrawiam

sokol

Dla mnie większość modeli, która nie jest w temacie II wojny światowej i takich "klasyk" modelarskich jak SCUD, Katiusza czy BRDM są nietypowe. hehehe

Rozumiem, że cała współczesność łącznie z lotnictwem to modele nietypowe?

• 5 weeks later...

Model zrobiony super jednak iepodobają ?? - chyba miało być "nie podobają" mi się gąsienice. jak dlaspacjamnie wolę jak swobodnie opadająprzecinek jak na rysunku z kamuflażem. Ja tak zrobiłem w swoim modeluprzecinek a oprucz tego mam pytanie: mam zamiar zrobić ten pojazd w irackim malowaniu, jaki odcień piaskowego najbardziej będzie pasował.

Od moderatora:

Szanowny Kolego - przeczytaj swoje posty przed wysłaniem! I pisz poprawnie.

sokol

A nie wydaję sie wam że ten przyrząd który służy do przytrzymywania rakiet w czasie transportu nie powinien być całkiem położony.

Tomasz Dudek - słowo "oprucz" piszemy przez "ó" a zdanie zaczyna się w języku polskim z dużej litery i kończy kropką.

• 3 weeks later...