wosiek Posted March 8, 2015 Share Posted March 8, 2015 Weekend dobiega końca więc czas pokazać co się urodziło. Jak zapewne się domyślacie na warsztat ruszył wytwór firmy ACE Tym razem to tytułowe działko 3cm Jaboschreck. Pudełko jak zwykle cudne Środek standard Inbox TUTAJ No to czas na fotki Do dorobienia zostało parę dupereli. Planowane malowanie zima 1944-45 (eksperyment) cdn... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator Greif Posted March 8, 2015 Super Moderator Share Posted March 8, 2015 Masochista ;) Nie moja skala ale jak zawsze podziwiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gumowy01 Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 To tak po cichu, wjechało superanckie działko. Podziwiam Cię Wojciechu. Ja po fordzie mam na jakiś czas dość ACE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr_P Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 Wojciech nabiera tempa. na pewno umowa z ACE podpisana na promowanie produktów :-) starsze ACE sporo pracy wymagają ale nowsze są dużo lepsze.Do tego różnoraka tematyka do wyboru.A oferty dział chyba żaden inny producent tak dużej nie posiada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wosiek Posted March 9, 2015 Author Share Posted March 9, 2015 Dzięki Panowie za zainteresowanie tematem. Jednocześnie informuję, że nie mam nic wspólnego z firmą ACE No to jedziemy dalej. Pierwsze malunki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gumowy01 Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 Wygląda naprawdę dobrze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wosiek Posted March 10, 2015 Author Share Posted March 10, 2015 I kolejna odsłona dramatu Dopiero fotki pokazały, że trzeba jeszcze popracować nad tym etapem . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Zrób mu białą olejną farbę po całości. To scali trochę te dwa kolory i zredukuje kontrast. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gumowy01 Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Wygląda coraz lepiej. O efekt końcowy jestem spokojny. Będzie jakaś podstawka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wosiek Posted March 11, 2015 Author Share Posted March 11, 2015 Zrób mu białą olejną farbę po całości. To scali trochę te dwa kolory i zredukuje kontrast. Zdjęcia przekłamują i za bardzo kontrastują. Obawiam się, że w tej skali biały po całości za bardzo rozmyje powierzchnie. Dorzucę natomiast punktowo trochę białej emalii. ... Będzie jakaś podstawka? Tak, ale coś banalnego w zimowych klimatach, bo czasu mało Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts